Ujutru mraz i kiša, tokom dana pretežno sunčano i prohladno

01.11.2020

05:36 >> 08:16

0

Minimalna temperatura od 1°C na severu do 9°C na jugu Srbije, maksimalna dnevna od 12 do 15°C

Ujutru mraz i kiša, tokom dana pretežno sunčano i prohladno
Copyright Pixabay

U Srbiji u nedelju jutro umereno oblačno i hladno, na severu ponegde i sa slabim prizemnim mrazom, dok se na jugu očekuje toplije, još ponegde sa slabom kišom. Tokom dana pretežno sunčano i prohladno. Vetar slab, promenljivog pravca. Minimalna temperatura od 1°C na severu do 9°C na jugu Srbije, maksimalna dnevna od 12 do 15°C.

U Beogradu u nedelju nakon umereno oblačnog i hladnog jutra, tokom dana pretežno sunčano i prohladno. Vetar slab, promenljivog pravca. Minimalna temperatura 3°C, maksimalna dnevna 13°C.

U Srbiji narednih dana promenljivo oblačn i toplije, u utorak ponegde sa slabom kišom, uglavnom na istoku Srbije. Maksimalna temperatura u ponedeljak preko 15°C, a u utorak i sredu i do 20°C. Od četvrtka svežije, a u petak ponegde i sa kišom, uz maksimalne temperature ispod 15°C.

U Beogradu narednih dana promenljivo oblačno i toplije. Maksimalna temperatura u ponedeljak preko 15°C, a u utorak i sredu i do 19°C. Od četvrtka svežije, a u petak ponegde i sa kišom, uz maksimalne temperature ispod 15°C.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike