Sutra je poslednji praznični neradni dan, ali gužve na putevima se očekuju već danas

02.05.2022

05:35

0

"Putevi Srbije“ preduzeli su sve neophodne mera i pojačali rad na svim naplatnim rampama kako bi ubrzali protok vozila

Sutra je poslednji praznični neradni dan, ali gužve na putevima se očekuju već danas
granicni prelazi uskrs - Copyright Printscreen/MUP

Sutra je poslednji neradni praznični dan, a budući da su mnogi građani Srbije iskoristili četiri slobodan dana da otputuju danas i sutra se olekuju gužve na putevima. 

Mnogi će popodnevne sate ovog drugog prazničnog dana iskoristi za putovanje kako bi izbegli sutrašnji poslednji neradni dan, tako da se na putevima koji vode ga gradovima i većim naseljenim mestima može očekivati pojačan saobraćaj, saopštio je AMSS.

Printscreen/MUP
 

"Putevi Srbije“ preduzeli su sve neophodne mera i pojačali rad na svim naplatnim rampama kako bi ubrzali protok vozila. Dodatnom usporavanju saobraćaja doprinose i brojne deonice puteva gde su započeti radovi.

Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP " Putevi Srbije" na naplatnim stanicama na autoputevima u Srbiji nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije, u 5:15 časova, na teretna vozila na Horgošu i Batrovcima na izlazu, čekaju 120, na Kelebiji i ŠIdu 60 minuta.

Ono na šta "Putevi Srbije" upozoravaju je da postoji mogućnost pojave magle na putevima, a pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura kao i na putnim objektima preko reka, saopštili su jutros Putevi Srbije.

Učesnici u saobraćaju se upozoravaju da voze pažljivo.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike