Gužve gde god da kreneš! Na naplatnoj rampi se čeka po 15 minuta, u Beogradu kolaps, zastoj kod Deligrada

21.04.2022

18:12

0

Prema informacijama Uprave granične policije u 17.30 časova na graničnim prelazima Horgoš i Batrovci, na izlazu iz zemlje teretna vozila čekaju četiri sat

Gužve gde god da kreneš! Na naplatnoj rampi se čeka po 15 minuta, u Beogradu kolaps, zastoj kod Deligrada
ilustracija - Copyright Pixabay

Na naplatnoj stanici Smederevo vozila na naplatu putarine čekaju 15 minuta, dok na ostalim naplatnim stanicama nema zadržavanja. I dok se ovde čeka dugo, u Beogradu je usporen saobraćaj, a kod Deligrada zastoj.


Prema informacijama Uprave granične policije u 17.30 časova na graničnim prelazima Horgoš i Batrovci, na izlazu iz zemlje teretna vozila čekaju četiri sata.

Na prelazu Šid čekaju šest sati, na Sremskoj Rači dva sata, a na prelsu Gostun pola sata.

Na delu autoputa između petlje Novi Sad jug i petlje Sirig do 26, aprila od od 7 do 17 časova odvijaju se radovi zbog kojih se saobraćaj odvija samo voznom trakom .

Na Obilaznici oko Beograda u tunelu Straževica 27. aprila od 9 do 16 časova zbog radova neće osvetljenje u središnjem delu tunela. Radovi će biti obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom i neće uticati na zauzeće saobraćajnih površina.
24sedam/Goran Sivački
 

Na auto putu E-75, u delu između petlje Vrbas i petlje Sirig, u smere ka Novom Sadu do sutra traju radovi na košenju trave zbog kojih se saobraćaj odvija voznom i zaustavnom trakom, dok je preticajna traka zatvorena po segmentima kako košenje bude završavano.

U tunelu Šarani na autoputu E-763, tunel Šarani, u smeru ka Čačku 26. aprila od 9 do 17 časova odvijaće se radovi na održavanju ITS opreme i sistema za upravljanje. Radovi će se izvoditi u jednoj traci kroz desnu cev tunela Šarani i doći će do par povremenih obustava saobraćaja u trajanju do 10 minuta istovremeno kroz obe tunelske cevi. Saobraćaj će se kroz desnu cev tunela Šarani u smeru ka Čačku odvijati jednom trakom.

Na deonici Kumanica- Golijska Reka u toku su radovi na sanacija klizišta "Ravnina 1", uz naizmenično propuštanje vozila, regulisano saobraćajnim znacima.

Printscreen/24sedam
 

 


Na deonici Babušnica - Svođe od 26. aprila do 26. marta iduće godine planirani su radovi na pojačanom održavanju, uz naizmenično propuštanje vozila.


Usporen saobraćaj na autoputu kroz Beograd, zastoj kod Deligrada



Na auto-putu E-75, u delu između petlje Ražanj i petlje Aleksinački Rudnici, u blizini Deligrada, a u smeru ka Nišu zbog saobraćajne nezgode za saobraćaj su zatvorene preticajna i zaustavna traka.

Ekipe su na terenu, a Putevi Srbije savetuju vozačima da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.

Javnost će, pručuju, biti blagovremeno informisana o normalizaciji saobraćaja na tom putu.

Na auto-putu E-75, zbog saobraćajnih nezgoda kroz grad Beograd kod Geneksa i na mostu Gazela saobraćaj se u oba smera odvija usporeno, a Putevi Srbije obavestiće javnost blagovremeno o normalizaciji.

Bonus video:



 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike