Srbija šokirana - ovo piše na lecima koje je Vijetnamac delio devojčicama i devojkama: Nudio laku zaradu, roditelji se uspaničili (FOTO)

31.03.2022

12:52

0

Policija je reagovala pošto je javnost uznemirena navodima da nepoznati muškarac deli devojčicama letke neprikladne sadržine

Srbija šokirana - ovo piše na lecima koje je Vijetnamac delio devojčicama i devojkama: Nudio laku zaradu, roditelji se uspaničili (FOTO)
devojke flajer zrenjanin - Copyright Pixabay/Twitter

Društvenim mrežama kruže fotografije letaka koje je Vijetnamac, uhapšen danas, delio devojčicama srednje škole. Leci sadrže neprimerenu reklamu na osnovu koje se devojčicama nudi laka zarada. Roditelji su šokirani onim što se nudi njihovim ćerkama i zahtevali su od nadležnih da odmah reaguju.

Policijska uprava grada Zrenjanina reagovala je pošto je javnost uznemirena navodima da nepoznati muškarac deli devojčicama letke neprikladne sadržine.

Kako je potvrđeno policiju je obavestio otac jedne tinejdžerke, požalivši se da su njoj i njenoj durgarici dati u ruke leci. Policija je preduzela sve mere i odmah reagovali povodom prijave.

- Policijska uprava Zrenjanin je odmah po prijavi oca da je njegovoj 16-godišnjoj kćerki i njenoj drugarici lice azijskog porekla ponudilo letak sa neprikladnim sadržajem, obavestila Osnovno javno tužilašto po čijem nalogu preduzima intenzivne mere na rasvetljavanju svih okolnosti - prenose mediji.

Policija u Zrenjaninu, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u tom gradu, brzom i efikasnom akcijom, uhapsila je tridesetogodišnjeg državljanina Vijetnama, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo trgovina ljudima.

Prinstcreen/Twitter/ludisrbi
 

Policija je kod njega pronašla letke, sa neprikladnom sadržinom u kojima se nudi novac za brzu i laku zaradu, a koji su ovih dana deljeni učenicama srednjih škola u Zrenjaninu.

Majka jedne od devojčica kojoj je ponuđen ovaj papir kazala je za 24sedam da joj nije namera bila da svojom objavom na Fejsbuku diže paniku.

- Želela sam da kao roditelj skrenem pažnju na problem koji postoji u gradu i da nadležni organi o tome povedu računa i učine sve što je u njihovoj moći da to spreče - ističe ova žena.

Prinstcreen/Twitter/ludisrbi
 

Kako kaže, njena ćerka je bila šokirana i prvo je pomislila da je u pitanju neka reklama.

- Međutim kada je pročitala i videla o čemu se radi, bila je zaista uznemirena. Ni nama roditeljima nije bilo svejedno - navela je šokrana majka.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike