Jeziv prizor u Rumi: Građani pronašli obešenog psa - ovo je uradio nečiji sin, brat, drug ili komšija! (FOTO)

19.01.2022

13:40

0

Slučaj je prijavljen policiji, a građani traže pravdu za nesrećnu životinju

Jeziv prizor u Rumi: Građani pronašli obešenog psa - ovo je uradio nečiji sin, brat, drug ili komšija! (FOTO)
Ilustracija - Copyright Pixabay

Građani Rume ostali su u šoku nakon što su na drvetu kod Sportskog centra "Sloven" ugledali psa obešenog o granu. Na društvenim mrežama usledila je lavina komentara zgroženih građana koji mole nadležne službe da pronađu "monstruma" koji je obesio psa i da ga uhapse.

- Ovom psu je presudio neko od naših sugarađana. Neko s kim delimo isti vazduh. Neko s kim se družimo ili živimo. Neko kome se javljamo u prolazu. Ovo je uradio nečiji sin, brat, drug ili komšija i zahtevamo da se ovaj psihopata nađe - napisali su oštro građani Rume.

Uznemirujući prizor zatekli su u zoru na jednom drvetu. Beli pas obešen je o drvo na metar od zemlje.

Kako se nazvanično saznaje, slučaj je prijavljen policiji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Ovo nije izolovan slučaj u Srbiji, ali začudiimo se kada se ovakva strahota dogodi u našoj okolini. Tako su reagovali i građani Rume.

Da podsetimo, u junu prošle godine, jezive scene izgladnelih, zlostavljanih i krvavih pasa iz azila za obuku tih životinja u selu Čumić potresle su Srbiju.

Pas, Printscreen/MUP
 

Naime, muškarac D.G. (49) osumnjičen je da je svesno i namerno ubijao, mučio, zanemarivao i zlostavljao pse koji su mu bili povereni na staranje u svom azilu za obuku pasa u selu Čumić, nadomak Kragujevca. Na tom uznemirujućem snimku vide se da su životinje boravile u nehigijenskim uslovima, a jasni su i znaci njihovog zlostavljanja i zanemarivanja. Nesrećni psi bili su izgladneli, mršavi i krvavi, većina bez dlake i sa otvorenim ranama.

 

Ako se dalje prisetimo jezivih scena, u maju prošle godine osvanula je fotografija dva psa obešena o drvo. Kako su preneli mediji, psi su svirepo i mučki ubijeni vešanjem.

 

 

Nešto ranije, u aprilu prošle godine, na društvenim mrežama postavljen je jezivi video hapšenja nagog muškarca, koji je navodno pokušao da nasred ulice pojede živog psa!

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

TAGOVI:

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike