Maloletnik u Svrljigu bacio psa sa mosta, vršnjaci sve snimali mobilnim telefonima!

04.01.2022

18:45

1

Sam direktor škole Milan Bogdanović kaže da se incident dogodio 30. decembra i da je nakon toga razgovarao sa majkom dečaka, ali ne i sa samim detetom jer je na raspustu

Maloletnik u Svrljigu bacio psa sa mosta, vršnjaci sve snimali mobilnim telefonima!
Ilustracija - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Maloletnik iz Svrljiga bacio je psa preko ograde ka reci na Autobuskoj stanici u tom mestu, a ceo događaj snimali su telefonima vršnjaci koji su ga ohrabrivali da to uradi. 

Incident potvrđuju i iz dečakove Osnovne škole "Dobrila Stambolić", kažu da su preduzeli sve mere, obavestili Centar za socijalni rad i policiju. Iz policije kažu da su počeli da rade na rasvetljavanju slučaja i da je o svemu obavešteno Više javno tužilaštvo u Nišu.

Na društvenim mrežama je snimak na kom se vidi kako maloletnik nosi psa, a zatim ga baca preko ograde koja odvaja Autobusku stanicu od reke, dok druga deca snimaju, prenose "Svrljiške novine".

Sam direktor škole Milan Bogdanović kaže da se incident dogodio 30. decembra i da je nakon toga razgovarao sa majkom dečaka, ali ne i sa samim detetom jer je na raspustu.

Kako su i druga deca koja su posmatrala i snimala ovaj događaj takođe iz Osnovne škole “Dobrila Stambolić”, direktor kaže da se neće pokretati nikakav vaspitno-disciplinski postupak, jer nisu direktno učestvovali u maltretiranju psa, ali da će i sa njima obaviti razgovor.

BONUS VIDEO: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike