Putin nosi cipele napravljene u Republici Srpskoj: Ruski predsednik je veliki avanturista i zaljubljenik u obuću za planinarenje

22.10.2021

10:41

0

Cipele koje nosi Putin proizvedene su u firmi "Dermal" koja ima pogone u Kotor Varošu i Kneževu

Putin nosi cipele napravljene u Republici Srpskoj: Ruski predsednik je veliki avanturista i zaljubljenik u obuću za planinarenje
profimedia-0475395456 - Copyright Vladimir Putin i Sergej Šojgu; Profimedia

Ruski predsednik Vladimir Putin nosi obuću za planinarenje koja je proizvedena u Republici Srpskoj, u pogonima fabrike "Dermal" u Kotor Varošu i Kneževu.

Putin je inače avanturista i veliki je ljubitelj prirode, tako da postoje brojne fotografije i video-snimci sa njegovih raznih aktivnosti, a na nekima od njih se vide i cipele za planinarenje nemačke marke "Haix".

Inače, neke od cipela ove marke se proizvode u pogonima fabrike "Dermal" koji se nalaze u Kotor Varošu i Kneževu, prenosi RTRS.

Vlasnik fabrike iz BiH Radenko Bubić je za RTRS kazao da su upravo cipele koje na nekoliko fotografija nosi Putin proizvedene upravo u fabrici u Kneževu.

On je kazao da su od prijatelja iz Nemačke saznali da Putin nosi upravo njihovu obuću, ali da su u to bili sigurni kada su videli fotografiju na kojoj se nalaze cipele koje su proizveli u pogonu u Kneževu, te koje se ne proizvode nigde drugde - tačno one boje i dizajna kao što je i na fotografiji.

Ova firma ne proizvodi obuću za domaće tržište, ali ima u planu da proširi proizvodnju i napravi prodavnicu i u Republici Srpskoj i BiH.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: RTRS

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike