Waytogrow će predstaviti ekspertizu u oblasti programatika na Weekend Media Festivalu u Rovinju

18.09.2023

11:02

0

Waytogrow je stekao snažan ugled na našem tržištu kao dinamična i inovativna firma specijalizovana za monetizaciju sajta u kroz programatik oglašavanje

Waytogrow će predstaviti ekspertizu u oblasti programatika na Weekend Media Festivalu u Rovinju
Copyright waytogrow.com

Waytogrow, google sertfikovani partner  sa serdištem u Poljskoj i jedan od vodećih provajdera u oblasti programatik oglašavanja u Srbiji i sa zadovoljstvom najavljuje svoje učešće na predstojećem Weekend Media Festivalu, jednom od najprestižnijih evropskih konferencija za profesionalce u oblasti medija i marketinga. Događaj će se održati u Rovinju, Hrvatska, od 21. do 24. septembra.

Kako se medijska slika brzo razvija, Weekend Media Festival predstavlja ključno okupljanje lidera mišljenja, inovatora i stručnjaka iz industrije. Ovaj događaj pruža jedinstvenu platformu za razmenu znanja i umrežavanje profesionalaca u oblastima medija, marketinga i reklamiranja.

Waytogrow je stekao snažan ugled kao dinamična i inovativna firma specijalizovana za  monetizaciju kroz programatik oglašavanje. Sa posvećenošću u praćenju najnovijih trendova i dostignuća u industriji, firma je željna da učestvuje na Weekend Media Festivalu i predstavi svoju ekspertizu u oblasti programatik oglašavanja.

Osim što će imati svoj štand gde će posetioci moći da upoznaju tim stručnjaka iz Waytogrow-a, oni će takođe biti i govornici na događaju. Njihovi stručnjaci će istaći važnost UX-a odnosno kreiranja besprekornog korisničkog iskustva uz istovremenu maksimizaciju prihoda od oglasa za izdavače. Prezentacija će se baviti strategijama i najboljim praksama za postizanje savršene ravnoteže između korisničkog iskustva i efikasnosti oglašavanja.

"Uzbuđeni smo što smo deo Weekend Media Festivala i imamo priliku da podelimo naša saznanja o korisničkom iskustvu i optimizaciji prihoda od oglasa", rekao je Mateusz Moczyński, šef sektora za razvoj poslovanja u Waytogrow-u. "Kao vodeći pružaoc programatik monetizacije  u Srbiji, posvećeni smo osnaživanju izdavača najsavremenijim alatima i strategijama. Radujemo se komunikaciji sa profesionalcima iz industrije, stvaranju novih partnerstava i doprinosu rastu medijske industrije."

Weekend Media Festival ima dugu tradiciju gostoprimsta istaknutih govornika i podsticanja diskusija koje menjaju industriju. Waytogrow je počastvovan što se pridružuje redovima  kompanija i profesionalaca koji su doprineli uspehu festivala tokom prethodnih godina.

Waytogrow je Google-a sertifikovan pablišing partner sa sedištem u Poljskoj, specijalizovan za monetizacijska rešenja u oblasti programatika. Nude sveobuhvatni skup alata i tehnologija koji omogućavaju izdavačima  besprekornu integraciju oglasa u svom sadržaju i optimizaciju  strategije monetizacije.
Kao pouzdan partner za izdavače, Waytogrow igra vitalnu ulogu na tržištu digitalnog oglašavanja u Srbiji i na Balkanu. U 2022. godini uspešno su monetizovali više od 400 domena iz regiona Adria i Balkan, što je rezultiralo s ukupno 17,5 milijardi generisanih prikaza oglasa. Njihova snažna prisutnost i strateška saradnja s vodećim medijskim grupama u regionu bili su ključni u podsticanju rasta industrije digitalnog oglašavanja.

Za više informacija posetite waytogrow.com.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Promo

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike