Za rođendan svi dobijaju, samo oni dele poklone...

27.04.2023

11:37

0

Nagradna igra „Skockaj se u Adi“ traje do 23. maja kada će TC Ada Mall proslaviti svoj rođendan

Za rođendan svi dobijaju, samo oni dele poklone...
Promo - Copyright Promo

O kom god polu da se radi, i žene i muškarci, čak i oni izrazito muževni, uživaju u sređivanju. Svako voli da na sebe nabaci fensi krpice, pa su zato u TC Ada Mall, za svoj 4. rođendan, odlučili da obraduju 10 dobitnika veoma vrednim šoping vaučerima.

Nagradna igra „Skockaj se u Adi“ traje do 23. maja kada će TC Ada Mall proslaviti svoj rođendan, a desetoro srećnika ili srećnica će dobiti vaučer u visini od neverovatnih 36.000 dinara za obnovu svog ormara u odabranim prodavnicama tržnog centra.

Ovim se otvara mogućnost da makar na kratko prebrinemo čuvenu muku kada stojimo ispred ormara i želimo da iskočimo iz svoje kože jer „nemamo šta da obučemo“. Sve što je potrebno da bi se učestvovalo u nagradnoj igri jesu dva fiskalna računa od minimum 5.000 dinara u određenim objektima TC Ada Mall.

U šoping centru znaju da su proslave rođendana lepše kada se slave zajedno zbog čega su i organizovali ovu nagradnu igru. Svi dodatni detalji o uslovima nagradne igre se mogu pronaći na sajtu TC Ada Mall.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Promo

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike