Ajtijevac na čelu AmChama: Američke firme u Srbiji odsad predstavlja direktor NCR

24.02.2022

08:55

0

Autor: 24sedam

Američka privredna komora u Srbiji (AmCham) izabrala je novi upravni odbor

Ajtijevac na čelu AmChama: Američke firme u Srbiji odsad predstavlja direktor NCR
Stefan Lazarević NCR - Copyright Printscreen/Youtube/RTS Beogradska hronika Jutarnji program

Američku privrednu komoru u Srbiji (AmCham) u naredne dve godine vodiće novi upravni odbor na čelu sa Stefanom Lazarevićem, generalnim direktorom "NCR Srbija".

Na poziciji prvog potpredsednika naredne dve godine nalaziće se Ivan Miletić (Filip Moris internešenel), drugog potpredsednika Ronald Seliger (Hemofarm), a članovi UO su Goran Vasić (Telenor), Ksenija Karić (Šnajder elektrik), Marija Popović (OTP banka Srbija) i Milan Gospić (Majkrosoft Srbija).

Novoizabrani predsednik Stefan Lazarević, zahvalio je dosadašnjem predsedniku Zoranu Petroviću (Rajfajzen banka) na izuzetnim rezultatima uprkos izazovima tokom pandemije, kao i posvećenosti i zalaganju članica AmCham-a u doprinosu poboljšanju poslovne klime u Srbiji.

Lazarević je naglasio da će komora ostati dosledna u misiji da podrži američke i druge investitore u Srbiji, kao i u podršci Vladi u reformama i kreiranju stabilnog, predvidivog i atraktivnog poslovnog okruženja.

Kao deo te misije, istaknuto je, podrazumeva se i uključivanje u jačanje regionalnih inicijativa, kao što je „Inicijativa za otvoreni Balkan“.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike