Infostan menja sistem obračuna i naplate usluga: Raspisan tender vredan 750 miliona dinara

28.05.2021

12:20 >> 13:50

0

Uvođenje novog sistema obračuna i naplaćivanja usluga izvodi se zbog zastarelosti postojećeg sistema koji je uveden još 1977. godine

Infostan menja sistem obračuna i naplate usluga: Raspisan tender vredan 750 miliona dinara
Copyright Youtube potrosacki savetnik

Javno komunalno preduzeće Infostan tehnologije Beograd raspisalo je javni poziv za nabavku novog sistema za obračun, naplatu i upravljanje potraživanjima.

Kako je navedeno u tekstu oglasa, uvođenje novog sistema obračuna i naplaćivanja usluga izvodi se zbog zastarelosti postojećeg sistema koji je uveden 1977. godine. Tokom proteklog nekoliko godina uočeni su brojni nedostaci u funkcionisanju jer je poslednje ažuriranje sistema urađeno 2015. godine i njegova funkcionalnost nije pogodna za savremeno radno okruženje.

Posebno problematičnim pokazao se to što u trenutnom procesu rada ne postoji mogućnost ispravke računa za tekući mesec, kao i problem sa reklamacijama.

Pročitajte još

Naime, u postojećem sistemu unose se samo reklamacije koje su dobile pozitivan odgovor od nadležnih, dok se ostale pritužbe uopšte ne prepoznaju.

Iz javnog preduzeća očekuju da novi sistem poboljša postojeće stanje tako što će objediniti celokupni proces naplate usluga od korisnika.

Vrednost posla iznosi oko 750 miliona dinara, a poslednji rok za prijavu je 1. jul 2021. godine.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: eKapija

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike