Predsednik Vučić najavio - Još 20 evra građanima u decembru, a za penzionere iznenađenje

25.07.2021

21:37 >> 13:30

0

Autor: M.Vu

Penzioneri dobijaju do kraja godine 100 evra, punoletni građani 50 evra

Predsednik Vučić najavio - Još 20 evra građanima u decembru, a za penzionere iznenađenje
Pixabay

Penzioneri dobijaju u septembru 50 evra pomoći, a svi punoletni građani, kojih ima 5,7 miliona uključujući i penzionere još 30 evra, tako da će penzioneri dobiti ukupno 80 evra. Doneli smo odluku da damo građanima još 20 evra u decembru. Daćemo mogućnost za dodatnu prijavu, rekao je Aleksandar Vučić na Pinku.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će svi punoletni građani Srbije, kao i penzioneri, dobiti novu novčanu pomoć.

– Imam veliku i važnu vest, imali smo sastanak Ana Brnabić, Siniša Mali i ja i doneli smo odluku da građanima damo još po 20 evra u decembru. Tako da će penzioneri ta četiri meseca od septembra do decembra dobiti 100 evra na poklon od države, a da će svi ostali građani koji su se prijavili, a daćemo mogućnosti i dodatne prijave za ovih 20 evra u decembru, dobiti 50 evra – rekao je Vučić za Pink.

Vučić je kazao da je odluka o dodatnoj pomoći od 20 evra doneta zbog dobrih rezultata, jer očekuje u julu da imamo preko 200 miliona evra suficita u budžetu. On je dodao da će građani dobiti mogućnost za dodatnu prijavu.

Pročitajte još

– Imaćemo više novca i želimo da dodatno podstaknemo potrošnju, da ljudi mogu da troše novac u svojoj zemlji, to su dobre vesti. Gradimo mnogo puteva, zbog toga sam srećan, nikada nismo toliko gradili u istoriji Srbije. Verujem da ćemo se 1. marta voziti železnicom pola sata od Beograda do Novog Sada – najavio je Vučić.

On je rekao da će imati iznenađenje za penzionere i u sledećoj godini.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam

Najčitanije Vesti