Bitkoin će biti ključ za svetski mir: Šta sve tvrdi vlasnik Tvitera

25.07.2021

13:20

0

Autor: S. G.

Na onlajn konferenciji The B Word i Ilon Mask pokazao da veruje u bitkoin

Bitkoin će biti ključ za svetski mir: Šta sve tvrdi vlasnik Tvitera
Pixabay

Džek Dorsi, Ilon Mask i Keti Vud pre nekoliko dana učestvovali su na onlajn konferenciji “The B Word” tokom koje su raspravljali o budućnosti kriptovaluta, oko koje su svi optimistični.

– Ja se nadam da će stvoriti svetski mir ili pomoći u tome. Imamo sve te monopole van ravnoteže, pojedinac nema moć, a količina troškova i smetnji koje dolaze iz našeg monetarnog sistema danas je stvarna i oduzima pažnju većim problemima – rekao je Dorsi o bitkoinu.

– Sve te distrakcije s kojima se moramo nositi na dnevnom nivou oduzimaju nam vreme za veće probleme, koji utiču na svakodnevni život svih pojedinaca na planeti. Moramo popraviti taj temeljni nivo i sve iznad nje poboljšava se na tako dramatičan način -istakao je Dorsi.

Biće to, kako on smatra, dugoročni cilj.

Pročitajte još

– Ali moja nada je definitivno mir – dodao je suosnivač Tvitera, prenosi Index.

Tokom panela Mask je takođe pokazao da veruje u bitkoin. Priznao je da i sam poseduje najpopularniju kriptovalutu, ali nije otkrio o kojem se iznosu radi. Osim toga, rekao je i kako poseduje i nešto itirijuma, druge najpopularnije kriptovalute, kao i dodžkoina, mimkoina čiju je cenu “pumpao” tvitovima.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti