Kupiti „ferari“, "agustu" ili „azimut“ jahtu: Slatke muke klijenata OMR Luxury Store (FOTO/VIDEO)

23.11.2022 | 19:01

Autor: G.M.Š.

Svojim konceptom najprestižnijih brendova iz sveta automobilizma, motociklizma i nautike na jednom mestu, OMR Luxury Store je kandidat za najskuplju radnju u Beogradu i šire

Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Kupiti „ferari“, „bentli“, „jaguar“ ili „porše“ možete tek na nekoliko mesta u Srbiji, ali ući u radnju gde će klijent biti na slatkim mukama da li da kupi ili investira u dragocenost na četiri ili dva točka, ili nešto što jezdi morskim talasima, samo na jednom.

„OMR grupa“ je u beogradskom šoping molu „West 65“ otvorila „OMR Luxury Store“, novi koncept luksuzne prodavnice gde se na jednom mestu mogu kupiti luksuzni automobili, motocikli, ali i brodovi i jahte.

- Ovde spajamo svet dvotočkaša, sa ekskluzivnom ponudom motocikala čuvenog italijanskog proizvođača „MV Agusta“, sa svetom luksuznih automobila, svima poznatih brendova „ferari“, „porše“, „bentli“, ili SV linije „jaguara“ i „land rovera“. Uz to smo dodali naš „Azimut“ program plovila, koja u našem laundžu možete konfigurisati po želji, od „snova do realnosti“ –  kaže za 24sedam Nikola Samardžić, menadžer „OMR Luxury Store“.

Kompletna usluga na jednom mestu

Ovakav koncept ne postoji u regionu, ističu iz „OMR grupe“, u javnosti poznate po „British Motorsu“, ekskluzivnom zastupniku „Jaguara“ i „Land Rovera“ u Srbiji. Prostor je jedinstven i po tome što je na kupcu samo da odabere svoj omiljeni luksuz, a sve ostalo se završava na istom mestu.

- Ne nudimo samo vozila i plovila, već za klijenta obavljamo i sve prateće poslove preko članica grupe – od osiguranja u „Globos osiguranju“ do finansiranja i registracije preko „AKS Fleet Solution“. Ne morate nigde drugde da idete, sve završavate ovde – napominje Samardžić.

I vozila se mogu naručiti po želji, što se za brodove podrazumeva, ali već i trenutna ponuda je impozantna. Tako u salonu može da se „probere“ između novih „land rovera“ i „jaguara F-pace SVR“ i manje od tri hiljade kilometara voženog „Bentley continental GT speeda“ iz 2021. godine limitirane serije sa V12 motorom (390.000 evra), kojima se možete podičiti na svakom gala događaju. POGLEDAJ GALERIJU

Tu su i „gradski“ automobili - „ferari roma“ iz 2022. (3.000 kilometara, 280.000 evra) i „ferari portofino“ sa 36.000 pređenih kilometara i cenom od 140.000 evra, ali i „ferari“ od 720 „konja“ koji je rađen za pistu i kolekcionarski je primerak, a koji je prešao samo 5.000 kilometara.

Kupovina nekih od ovih vozila je praktično ulaganje, a ne trošenje novca, jer vrednost im s godinama samo raste.

- U ovom momentu tržište luksuznih stvari varira, cene luksuznih stvari i te kako skaču. Brodovi su sada skuplji nego što su bili pre dve godine. Mi ovde, na primer, imamo „ferari 488 pista spajder“. To je automobil koji je tri godine star i sada košta 670.000 evra. Kada je bio nov koštao je 450.000 evra, a procenjuje se da će mu vrednost do 2025. godine narasti na milion evra. Rekao bih, dosta dobar rast u tri godine – napominje Nikola Samardžić.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam