Na Zlatiboru se održava prvi Međunarodni sajam turizma i poljoprivrede, izlaže se najsavremenija mehanizacija!

09.05.2024

10:29

0

Organizatori najavljuju da će tokom sajma za tri dana posetioci biti u prilici da se informišu o najnovijim inovacijama i dostignućima u razvoju poljoprivrede i turizma.

Na Zlatiboru se održava prvi Međunarodni sajam turizma i poljoprivrede, izlaže se najsavremenija mehanizacija!
Copyright RINA

Prvi Međunarodni sajam poljoprivrede i ruralnog turizma bini na Kraljevim trgu na Zlatiboru, najavila je Opština Čajetina. Organizatori najavljuju da će tokom sajma za tri dana posetioci biti u prilici da se informišu o najnovijim inovacijama i dostignućima u razvoju poljoprivrede i turizma.

- O svemu tome oni koji dođu na tu manifestaciju moći će da razgovaraju s brojnim predstavnicima poljoprivrednih savetodavnih i stručnih službi iz svih krajeva Srbije i s nekim od vodećih poznavalaca poljoprivredne proizvodnje u zemlji - kazali su organizatori sajma za agenciju RINA.

Zainteresovani za novitete moći će od 10. do 12. maja da obiđu savetodavne štandove na Kraljevom trgu, na kojima će biti izloženi i tradicionalni poljoprivredni proizvodi.

Najsavremenija poljoprivredna mehanizacija biće izložena na parkingu u blizini Turističko-rekreativnog kompleksa Zlatibor, a predavanja će biti održavana tokom čitavog dana u subotu, 11. maja, u okviru prostora Inovacionog biznis centra na Zlatiboru.

Sajam priređuju "Zlatiborski eko agrar" i Opština Čajetina, uz podršku Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede i Poljoprivredne savetodavne i stručne službe Srbije. Sajam počinje u petak u 12 sati.

 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: RINA

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike