Fanđo u pokušaju! Projurio Slavijom, pa se zakucao u fontanu! (VIDEO)

14.12.2021

13:43

0

Autor: 24sedam

U saobraćajnoj nesreći oštećene su tri granitne ploče, reflektori, zeleni pojas oko fontane i pokidani kablovi od rasvete u prelivnom kanalu

Fanđo u pokušaju! Projurio Slavijom, pa se zakucao u fontanu! (VIDEO)
slavija fontana sivacki - Copyright 24sedam/Goran Sivački

Fontana na Slaviji ponovo je oštećena u noći između subote i nedelje, 11. i 12. decembra, kada je u nju udario automobil.

Ovo je drugi takav incident za nešto više od dva meseca, saopštili su iz Javnog komunalnog preduzeća "Beogradski vodovod i kanalizadija".

Ekipe Javnog komunalnog preduzeća "Beogradski vodovod i kanalizacija" saniraju oštećenja na fontani. U saobraćajnoj nesreći oštećene su tri granitne ploče, reflektori, zeleni pojas oko fontane i pokidani kablovi od rasvete u prelivnom kanalu.

 

 

Rasveta na fontani neće raditi dok traje rekonstrukcija.

Nažalost, ovo je četvrti put da vozila velikom silinom udaraju u fontanu. U oktobru, fontana na Slaviji je bila isključena 10 dana zbog sanacije granitnih ploča, zalivnog sistema i zelenog pojasa nakon saobraćajne nezgode.

U 2019. oštećene su četiri granitne ploče, zalivni sistemi i rešetke na odvodnom kanalu.

- Sličan incident dogodio se i 2017. kada su u saobraćajnom udesu na kružnom toku Slavija učestvovala tri vozila, a jedno od njih je velikom silinom udarilo u fontanu - navodi se u saopštenju.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike