Novi termini: Sportski centri večeras u 21 sat zatvoreni zbog korone

17.11.2020

20:00 >> 21:40

0

Rekreativcima promenjena vremena korišćenja bazena, a ponegde, poneki termin i potpuno ukinut

Novi termini: Sportski centri večeras u 21 sat zatvoreni zbog korone
Copyright Foto: Pixabay (Ilustracija)

Nove mere u borbi protiv koronavirusa važe od danas, a to znači da u Beogradu posle 21 čas neće raditi, maltene, ništa. Ova odluka odnosi se i na sportsko-rekreativne centre, koji će morati ranije da zatvaraju vrata za sve posetioce, što će prouzrokovati pomeranje i odlaganje pojedinih termina koji su do sada bili dostupni građanima.

Pročitajte još:

Reporteri 24sedam istražili su koji će prestonički sportski centri u narednom periodu raditi, kao i koji će termini ubuduće biti na raspolaganju posetiocima.

SRC “11. april”

Printscreen/GoogleMaps

Ovaj centar objavio je da se sve aktivnosti ubuduće završavaju do 20,45 sati, a da objekat prestaje sa radom u 21 čas. Fitnes programi se zbog situacije sa pandemijom koronavirusa do daljnjeg neće organizovati, dok će zatvoreni bazen i sauna i dalje raditi.

Građanima će za korišćenje bazena biti dostupna tri termina svakog radnog dana, od 6,30 do 8,30 časova, od 12 do 14 sati i od 17 do 18 časova, a vikendom po jedan – subotom od 11 do 14 sati i nedeljom od 10 do 14 časova, istaknuto je na sajtu “11. aprila”.

SC” Tašmajdan”

Printscreen/GoogleMaps

I “Tašmajdan” će ubuduće raditi skraćeno, te se korišćenje sadržaja ovog centra korisnicima ograničava do 20,45 časova, kako bi napustili objekat do 21 sat.

Građani će moći da koriste dva termina za zatvoreni bazen, radnim danima od 6 do 9 časova i od 12 do 18 sati, a vikendom od 12 do 18 časova, uz pomeranje večernjeg termina sat ranije – od 19 do 20,45 sati.

Kako su rekli za 24sedam iz ovog sportkog centra, teretana će, takođe, raditi u skraćenom terminu. Sve će funkcionisati normalno, samo će pojedini fitnes treninzi, koji bi trebalo da se održavaju posle 21 čas, biti otkazani do daljeg.

SRPC “Milan Gale Muškatirović”

Printscreen/GoogleMaps

Od večeras i ovaj sportski centar ranije zatvara vrata. Kako kažu za 24sedam, u skladu sa najnovijim merama Kriznog štaba, a u cilju suzbijanja širenja pandemije virusa COVID-19, njihovo radno vreme se skraćuje i trajaće svakog dana do 21 sat.

Posetiocima koji žele da koriste bazen više neće biti dostupan večernji termin za plivanje, već samo dva dnevna, svakog radnog dana od 6,15 do 8 časova, kao i od 14 do 16 sati.

Vikednom će bazen raditi u terminu od 13 do 15 časova, a subotom će postojati i termin od 6,15 do 8 sati ujutru. Takođe, saune će raditi skraćeno i ubuduće će, umesto u 22 časa, zatvarati sat ranije.

KSC “Pinki”

Foto:24sedam/Katarina Mihajlović

U “Pinkiju” kažu da će i oni, shodno novim merama, zaključavati zgradu u 21 čas, a do tada će sve raditi uobičajno. Građanima će, kao i do sada, biti dostupan jedan termin za bazen, radnim danima od 17 do 19 sati, a vikendom od 10 do 14 časova, kao i sauna – utorkom i četvrtkom od 17 do 19 sati i vikendom od 10 do 14 časova.

Što se tiče iznajmljivanja sala za treniranje, svi termini su popunjeni, a treninzi će biti usklađeni tako da zgrada bude prazna u 21 sat.

SC “Banjica”

Foto: 24sedam/Katarina Mihajlović

Od danas u ovom sportskom centru ukida se termin za bazen koji su sugrađani koristili od 17 do 19 časova. I ubuduće za njih su rezervisana dva termina dnevno, radnim danima. Jutarnji je fiksiran od ponedeljka do petka, od 7 do 9 sati, dok je popodnevni promenljiv –  ponedeljkom, sredom i petkom od 12 do 17 časova, a utorkom i četvrtkom od 13,30 do 16 sati. Vikendom je za rekreativno plivanje termin od 11 do 17 časova.

Svi ostali sadržaji će biti dostupni kao i do sada, ali će SC “Banjica”, kao i ostali prestonički sportski centri, skratiti radno vreme, pa će svi posetioci do 21 čas morati da napuste prostorije.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike