Poznat datum sahrane Miljana, rođaka vlasnika fabrike koji je stradao na licu mesta u Leštanima: "Bio si snaga i ponos svih nas"

01.12.2021

09:49

0

Autor: 24sedam

U jednim dnevnim novinama pojavile su se brojne čitulje za Jojića

Poznat datum sahrane Miljana, rođaka vlasnika fabrike koji je stradao na licu mesta u Leštanima: "Bio si snaga i ponos svih nas"
MIljan Jojić, Facebook - Copyright Facebook

Miljan Jojić (38), šef sektora za raketno gorivo, koji je nastradao pre sedam dana zajedno sa još dvojicom kolega, biće sahranjen na Centralnom groblju.

U jednim dnevnim novinama pojavile su se brojne čitulje za Jojića.

- Naš dragi i voljeni tragično je nastradao 23. novembra 2021. godine. Sahrana će se obaviti u četvrtak 2. decembra 2021. u 14 časova na Centralnom groblju u Beogradu. Opelo počinje u 13.30 časova - stoji u prvoj čitulji, koju potpisuju njegova majka, supruga, deca, dvojica braće, od kojih je jedan blizanac, sa ostalom rodbinom i prijateljima.

24sedam
 

- Poslednji pozdrav našem dragom Miljanu. Otišao si prerano, ali si dobrotom i plemenitošću ostavio neizbrisiv trag - glasi druga čitulja koju potpisuje Beban Jojić sa porodicom.

Još jedna čitulja koja para srca je potpisana od strane Tare, Vuka, Maje i Srđana.

- Bio si ponos i snaga svih nas, nikada nećemo zaboraviti tvoju dobrotu.

Podsetimo, do eksplozije je došlo u magacinu od 240 kvadrata, u kome je bilo uskladišteno 500 raketa sa po 30 kilograma raketnog goriva. 

24sedam
 

Tom prilikom stradalo je troje radnika - na mestu su poginuli Miljan Jojić, jedan od šefova i rođak vlasnika fabrike i Miloš Saković (21), dok je njihov kolega Bojan Ružić (28) preminuo u bolnici, nakon dvodnevne borbe lekara da mu spasu život.

U nesreći je povređeno oko 20 radnika, njih 15 se i dalje nalaze na bolničkom lečenju.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike