Otvoren deo Ulice cara Dušana: Kompletni radovi gotovi do 15. decembra

19.11.2020

07:51 >> 07:59

0

Glavni gradski urbanista Marko Stojčić istakao je da je potez od Francuske ulice do Ulice kralja Petra potpuno završen u saobraćajnom smislu

Otvoren deo Ulice cara Dušana: Kompletni radovi gotovi do 15. decembra
Copyright Foto: 24sedam/Katarina Mihajlović

Deo Ulice cara Dušana u Beogradu, čija je rekonstrukcija u toku, juče je pušten u saobraćaj, a u pitanju je deonica do Ulice kralja Petra, uključujući i raskrsnicu sa tom ulicom, rekao je za Tanjug glavni gradski urbanista Marko Stojčić.

On je istakao da je potez od Francuske ulice do Ulice kralja Petra potpuno završen u saobraćajnom smislu i da je preostalo da se u pojedinim delovima završe radovi na trotoarima.

– Raskrsnica sa Ulicom kralja Petra je funkcionalna, što znači da vozila iz te ulice mogu, kao i ranije, da funkcionišu potpuno normalno – rekao je Stojčić.

Najavio je da će do 15. decembra biti završen i preostali deo, od raskrsnice sa Ulicom kralja Petra do ulice Tadeuša Košćuška.

Foto: 24sedam/Katarina Mihajlović

Podsetimo, obnova Ulice cara Dušana počela je sredinom juna i prvobitni rok bio je decembar. Zatim je glavni gradski urbanista Marko Stojčić izjavio da će radovi biti završeni pre 1. septembra, međutim, taj termin je probijen.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike