Pripremite se za nezaboravan doček Nove godine

29.11.2021

08:29

0

Za doček Nove godine Beograd pruža sijaset mogućnosti, od dočeka na trgu do ludog provoda po klubovima i gradskim kafanama do ranih jutarnjih časova

Pripremite se za nezaboravan doček Nove godine
docek_skupstina_31122018_62 - Copyright ATAImages/ M.M.

 Ako želite da 2022 godinu pamtite po nezaboravnom dočeku pripremite se unapred kako biste bili na pravom mestu i potpuno zadovoljni provodom.

Frizure za Novu godinu

Uoči Nove godine frizeri imaju pune ruke posla. Da biste imali dobru frizuru u novogodišnjoj noći potrebno je da zakažete svoj termin bar nedelju dana unapred. Svečane frizure dominiraju u novogodišnjoj noći, pre svega punđe i podignute lokne. Popularni su i ukrasi za kosu koji u sebi sadrže štras ili cirkone jer se prosto uklapaju sa temom proslave.

Poslednjih godina duga kosa fenirana na ravno sa visokim sjajem koji se postiže keratinskim ispravljanjem kose osigurava posebno atraktivan izgled. Pritom se odlično uklapa uz sve odevne stilove.

Stil se krije u detaljima

Ukoliko izbor padne na garderobu koja već postoji u ormanu ili jednostavnu crnu/ bež haljinu, posebnu pažnju treba posvetiti detaljima. Budući da tokom dočeka vreme može biti izuzetno hladno, odevnu kombinaciju najlakše i najpraktičnije možete ukrasiti svilenom ili pletenom ešarpom ili dopadljivim bolerom. Upečatljiv nakit poput velikih visećih minđuša ili ogrlica sa velikim priveskom najviše pristaje novogodišnjoj proslavi.

Doček Nove godine je obično u velikoj meri svečan čak i ako se radi o mladalačkim žurkama po stanovima, te i tašne koje se nose treba da budu u tom duhu. Ako ste se pitali kada ćete ponovo nositi tašnu koju ste kupili za svadbu na koju ste išli prošlog leta, eto prilike. Male i efektne torbe od lakirane kože ili njene imitacije pogodne su za doček Nove godine. Naravno, poželjno je da cipele i torba bar ne odudaraju značajno ako se već ne slažu u potpunosti.

Očarajte prisutne toaletom

Izbor odeće za doček Nove godine Beograd čini fantastičnim mestom za šoping već godinama unazad. Originalne kreacije baš za najluđu noć mogu se naći u Čumićevom sokačetu, stecištu poznatih prestoničkih dizajnera. Ako planirate da doček provedete u toaleti koja je nešto nosivija, odnosno primenljiva i u drugim situacijama, tržni centri su idealna lokacija za kupovinu. Ima ih na pretek, gotovo u svakom delu grada, a ponuda brendova je sve bolja iz godine u godinu.

Da biste ostavili dobar utisak u haljini /odeći koju izaberete za doček, ona ne mora nužno da bude skupa. Treba da se dobro iznese, a za to je, pored dobrog izbora toalete nužno dobro raspoloženje i samopouzdanje. Bez pomenutog nijedna odevna kombinacija ne stoji kao salivena.

Slobodno se može reći da za doček Nove godine Beograd postaje prestonica zabave na Balkanu. Osim organizovanog dočeka na Trgu ispred Narodne skupštine, veliko interesovanje vlada za doček Nove godine u popularnim prestoničkim restoranima i klubovima. Većina lokala priprema poseban plan za doček Nove godine, koji će osim stalnih gostiju privući i mnoge druge.

Tako nekoliko meseci unapred možete da planirate gde ćete provesti najluđu noć prema najavama gostovanja muzičkih zvezda. Za one najpopularnije, rezervaciju morate napraviti dosta ranije, jer mesta mogu biti rasprodata i mesec dana unapred. Najpopularniji splavovi će prirediti gostovanja popularnih pop i narodnih pevača, po manjim restoranima možete očekivati takođe živu muziku, najčešće „kafansku“, dok su kafići i klubovi uglavnom orjentisani na gostovanja poznatih DJ-eva.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Promo

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike