Da li su stanari u opasnosti nakon pucanja šipova na Južnom bulevaru? Razmišlja se da neki budu izmešteni u hotel "Slavija" (FOTO)

08.11.2021

06:15

0

Autor: 24sedam

Od četvrtka čujemo jake vibracije i osetili smo kako se naša zgrada trese - rekao je za 24sedam stanar susedne zgrade

Da li su stanari u opasnosti nakon pucanja šipova na Južnom bulevaru? Razmišlja se da neki budu izmešteni u hotel "Slavija" (FOTO)
urušeno gradiliste (6) - Copyright 24sedam/Goran Sivački

Ljudi koji žive u kući tik uz urušeno gradilište na Južnom bulevaru su jedini ugroženi stanari, procenila je inspekcija koja je došla na lice mesta.

Stanari okolnih višespratnica su bezbedni, iako se i ove zgrade takoreći naslanjaju na gradilište, konstatovala je inspekcija. Razmatra se mogućnost da se stanari kuće privremeno izmeste u hotel "Slavija".

- Stanari su bezbedni, a gradilište je zatvoreno - rekla je rukovodilac građevinske inspekcije Nataša Ivanović Jokanković novinarima na licu mesta.

Na terenu je bio i predstavnik gradskog veća koji je kontaktirao s Goranom Vesićem, zamenikom gradonačelnika Beograda. Očekuje se da danas na teren izađu stručnjaci koji će proceniti dalje korake.

Stanari okolnih zgrada ranije su se već obraćali građevinskoj inspekciji, javio je sinoć reporter 24sedam.

- Od četvrtka čujemo jake vibracije i osetili smo kako se naša zgrada trese - rekao je za 24sedam stanar susedne zgrade.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike