GSP pokrenuo istragu zbog smrti dečaka (4): Suspendovan vozač, za nesreću saznao od policije

25.11.2020

06:01 >> 12:12

0

Šofer o ovom nesrećnom slučaju, kako navode u GSP, nije imao nikakvo saznanje, ništa nije video, niti mu je iko od putnika u autobusu signalizirao da se nes

GSP pokrenuo istragu zbog smrti dečaka (4): Suspendovan vozač, za nesreću saznao od policije
Copyright Foto: 24sedam/Katarina Mihajlović

Javno komunalno preduzeće GSP “Beograd” prenelo je porodici dečaka koji je sinoć nastradao u nesreći u Zemunu izraze najdubljeg saučešća i saopštilo da je pokrenulo istragu o nesreći.

”JKP GSP ‘Beograd’ sa najdubljim žaljenjem izjavljuje saučešće povodom tragične smrti dečaka koji je zadobio teške povrede u sinoćnoj nezgodi u autobusu na liniji 18”, navodi se u saopštenju GSP.

Pročitajte još:

Velika tuga: Preminuo dečak (4) kojeg je pregazio autobus u Zemunu 

Auto se prevrnuo na krov, vozač na mestu ostao mrtav 

Kako se objašnjava, nesreća se dogodila pod još nerazjašnjenim okolnostima u 18.20 na stajalištu Bosanska u Prvomajskoj ulici u Zemunu, i to na zadnjim vratima autobusa.

Vozač o ovom nesrećnom slučaju, kako navodi GSP, nije imao nikakvo saznanje, ništa nije video, niti mu je iko od putnika u autobusu signalizirao da se nesreća dogodila. Nastavio je vožnju i za nesreću je saznao tek kada ga je policija zaustavila.

“Gradsko saobraćajno preduzeće Beograd počelo je istragu povodom tragičnog događaja, a vozač je suspendovan. Spremni smo na to da svi naši zaposleni koji su učestvovali u ovom tragičnom događaju budu pozvani na odgovornost”, navodi se u saopštenju JKP GSP “Beograd”.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

TAGOVI:

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike