Tragedija izbegnuta za dlaku: Automobilu na Zvezdari u strmoj ulici otkazale kočnice, vozača metri delili da izleti na prometnu raskrsnicu!

25.09.2021

17:35

0

Autor: 24sedam

Drama je započela u ulici Jovana Ćirilova koja je veoma strma i spušta se ka veoma prometnoj ulici Dimitrija Tucovića

Tragedija izbegnuta za dlaku: Automobilu na Zvezdari u strmoj ulici otkazale kočnice, vozača metri delili da izleti na prometnu raskrsnicu!
Copyright Luis Wilker Perelo WilkerNet/Pixabay

Oko 18.00 sati na uglu ulica Jovana Ćirilova i Dimitrija Tucovaća za dlaku je izbegnuta tragedija. Naime, automobilu marke "fiat" otkazale su kočnice, a autombil je nastavio sam da se kreće nizbrdo dok je u njemu bio vozač.

Drama je započela u ulici Jovana Ćirilova koja je veoma strma i spušta se ka veoma prometnoj ulici Dimitrija Tucovića. Kočnice su iznenada otkazale na "fiatu", a automobil je nastavio nizbrdo.

Vozač je pokušavao da izmanevriše vozilo kako ne bi napravio veću materijalnu štetu i kako bi zaustavio automobil, ali u tom procesu otkinuo je nekoliko retrovizora na automobilima koji su bili parkirani sa strane.

Pukom srećom, vozač je uspeo da zaustavio automobil tako što je udario u "ostrvo" sa rastinjem na raskrcnici, tik pre nego što je izleteo na prometnu Dimitrijalu.

Prema rečima očevidaca, stanara okolnih zgrada, sve ih alarmirala žena koja je trčala niz ulicu za automobilom koje se nezaustavljivo kretalo niz ulicu u "rikverc" i panično vikala. Iako je situacija bila drmatična, u ovoj nezgodi niko nije povređen.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike