Ugostitelji poštovali mere: Sekretarijat za inspekcijske poslove u novogodišnjoj noći konstatovao samo jedan prekršaj

04.01.2021

12:15 >> 11:49

0

Obišli smo i jedan broj hotela koji su u prethodnom periodu najavljivali organizovanu proslavu i sa zadovoljstvom mogu da istaknem da nismo naišli na organizo

Ugostitelji poštovali mere: Sekretarijat za inspekcijske poslove u novogodišnjoj noći konstatovao samo jedan prekršaj
Copyright Pixabay

Kontrolu poštovanja radnog vremena više od 700 ugostiteljskih i maloprodajnih objekata u periodu od 31. decembra do 4. januara obavili su inspektori Sekretarijata za inspekcijske poslove, saopšteno iz ovog sekretarijata.

Konkretno, kada je reč o samoj novogodišnjoj noći, od pregledanih 225 objekata, samo jedan ugostiteljski objekat je radio i nakon 18 časova, zbog čega će uslediti adekvatna kazna.

Sekretarka za inspekcijske poslove Sonja Božović istakla je da je tokom čitave novogodišnje noći pojačana ekipa inspektora obilazila prestoničke kafiće, a naročito je kontrolisala one koji su u prethodnom periodu već kršili propisane mere.

Pročitajte još:

– Obišli smo i jedan broj hotela koji su u prethodnom periodu najavljivali organizovanu proslavu novogodišnje noći i sa zadovoljstvom mogu da istaknem da nismo naišli na organizovane proslave. Koristim priliku da zahvalim građanima na odgovornom ponašanju i poželim im srećne novogodišnje praznike, u nadi da ćemo nastaviti sa odgovornim postupanjima – istakla je Sonja Božović.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Beoinfo

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike