Kraće radno vreme za božićne praznike: Pijace, prodavnice, restorani i tržni centri u sredu i četvrtak u izmenjenom režimu

05.01.2021

10:52 >> 15:04

0

Na Božić radnici JKP Parkig servisa neće kontrolisati i naplaćivati parkiranje

Kraće radno vreme za božićne praznike: Pijace, prodavnice, restorani i tržni centri u sredu i četvrtak u izmenjenom režimu
Copyright Foto: 24sedam/Katarina Mihajlović

Na Badnji dan, u sredu, prodavnice, tržni centri, pijace i banke radiće skraćeno, uglavnom do 18 sati, dok će u četvrtak, na Božić, prehrambeni i ugostiteljski objekti biti zatvoreni.

Na Badnji dan i Božić, 24 sata dežuraće apoteke u Nemanjinoj 2 i Kralja Milana 9, u Zemunu u Glavnoj ulici 34, na Bulevaru maršala Tolbuhina broj 30 na Novom Beogradu i u Lazarevcu u Ulici dr Đorđa Kovačevića 27.

Dežurna će biti i Glavna pošta u Takovskoj do 21 čas, dok će sve filijale na Badnji dan raditi do 18 časova.

Pročitajte još:

U četvrtak radnici JKP “Parkig servisa” neće kontrolisati i naplaćivati parkiranje, a šalteri za rad sa strankama u ulicama Takovska 31 i Mileševska 51 biće zatvoreni.

Sve javne garaže tokom praznika biće otvorene i radiće po uobičajenom sistemu naplate. Javni gradski prevoz u četvrtak saobraćaće po nedeljnom redu vožnje, a do 11. januara neće saobraćati minibus linija E1 i E2, a na snazi je i dalje zabrana noćnih linija.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike