Vesić o popuštanju mera: Očekujem da se od 1. februara radi do 22 sata

17.01.2021

10:29

0

Autor: Jovana Vrećo

Sada kada se vidi svetlo na kraju tunela i kada je počela imunizacija vreme je da se produži radno vreme - istakao je zamenik gradonačelnika

Vesić o popuštanju mera: Očekujem da se od 1. februara radi do 22 sata
Copyright Zamenik gradonačelnika Grada Beograda, Goran Vesić ATA Images/Antonio Ahel

U trenutku kada počinje masovna imunizacija stanovništva i kada smo disciplinom svih uspeli da smanjimo broj zaraženih vreme je da razmišljamo o popuštanju mera, rekao je zamenik gradonačelnika Goran Vesić i dodao da je o tome razgovarao i sa predstavnicima Privredne komore Srbije i privrednika.

Kako je naglasio, Srbija je treća zemlja u Evropi u kojoj je počela vakcinacija i gde je obezbeđeno dovoljno besplatnih vakcina za sve građane.

Stoga, dodaje, sada kada se vidi svetlo na kraju tunela i kada je počela imunizacija vreme je da se produži radno vreme bar do 22 sata.

Pročitajte još:

– Video sam izjave lekara iz Kriznog štaba da oni prelažu da se mere ne popuštaju do kraja januara. Oni za to imaju svoje argumente kao i mi svoje, razgovaraćemo. U svakom slučaju očekujem da se od 1. februara radi do 22 sata. Mi ćemo se boriti da se to dogodi i ranije – zaključio je Vesić.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Beoinfo

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike