Za bezbednu budućnost u saobraćaju: Časopis „Pažljivko” za osnovce u Zemunu

25.01.2021

16:10 >> 16:05

0

Autor: Jovana Vrećo

Direktorka OŠ Sava Šumanović” Katarina Jovanović zahvalila je Gradskoj opštini Zemun i svim učesnicima na organizaciji ove akcije

Za bezbednu budućnost u saobraćaju: Časopis „Pažljivko” za osnovce u Zemunu
Ilustracija - Copyright Profimedia

Opština Zemun započinje 25. januara novi ciklus edukativnih aktivnosti posvećenih bezbednosti dece u saobraćaju podelom ilustrovanog časopisa „Pažljivkova pravila u saobraćaju” đacima prvog razreda zemunskih osnovnih škola, javljaju iz Opštine Zemun.

Prvi su ga dobili prvaci OŠ „Sava Šumanović”.

– Zahvaljujući saradnji sa Sekretarijatom za saobraćaj Grada Beograda, po primerak ovog časopisa dobiće blizu 1.800 učenika prvog razreda zemunskih osnovnih škola. Stižu nam nove generacije koje će „Pažljivko” naučiti nešto novo i pomoći im da utvrde ono što već znaju o saobraćaju. Pokušaće da na zabavan i interesantan način deci približi ovu temu i skrene pažnju koliko je važno da znaju kako da se ponašaju kao učesnici u saobraćaju. Na nama ostalima je da damo sve od sebe kako nam deca ne bi stradala u saobraćaju – rekao je predsednik Saveta za bezbednost saobraćaja na putevima GO Zemun i zamenik predsednika Skupštine Gradske opštine Zemun Sava Mišković.

Direktorka OŠ „Sava Šumanović” Katarina Jovanović zahvalila je Gradskoj opštini Zemun i svim učesnicima na organizaciji ove akcije.

Časopis „Pažljivko” je priredila Agencija za bezbednost saobraćaja Republike Srbije.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Beoinfo

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike