"Gradska čistoća" uručila paketiće deci sa smetnjama u razvoju

27.01.2021

11:23

0

Ova donacija nam veoma znači jer se mališani najviše obraduju igračkama i slatkišima - rekla je direktorka OŠ Miloje Pavlović

"Gradska čistoća" uručila paketiće deci sa smetnjama u razvoju
Copyright Tanjug/Tara Radovanović

Učenicima Osnovne škole “Miloje Pavlović” na Čukarici, koju pohađaju deca sa smetnjama u razvoju, danas su uručeni paktići sa igračkama i slatkišima koje je obezbedilo JKP “Gradska čistoća”.

Direktor tog preduzeća Marko Popadić kaže da su u prethodne dve godine organizovali dodelu paketića učenicima ovakvih škola za novogodišnje i božićne praznike, ali da su to sada pomerili za školsku slavu Svetog Savu, jer su deca tokom praznika bila na raspustu.

Danas je uručeno 136 paketića, dok je juče u Osnovnoj školi “Boško Buha” na Zvezdari, koju takođe pohađaju deca sa smetnjama u razvoju, podeljeno 115 paketića.

Tanjug/Tara Radovanović

– Deca zaslužuju da za novogodišnje i božićne praznike dobiju poklone i da im izmamimo osmehe na lica tako da ćemo ovu akciju nastaviti da sprovodimo i u narednom periodu – rekao je Popadić i đacima čestitao Savindan.

Direktorka škole “Miloje Pavlović” Aleksandra Bukovica rekla je da tu obrazovnu ustanovu najviše pohađaju deca iz opština Čukarica, Barajevo i Rakovica.

– Ova donacija nam veoma znači jer se deca najviše obraduju igračkama i slatkišima. I ove godine za školsku slavu Svetog Savu uspeli smo da ih obradujemo – rekla je ona i zahvalila “Gradskoj čistoći” na donaciji.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike