Akcija komunalnih preduzeća: Očišćeno stepenište kod Izletničkog puta u Zemunu

02.12.2020

12:30 >> 12:11

0

Predsednik ove opštine Gavrilo Kovačević obišao je danas sa saradnicima radove, i istakao da je potrebno apelovati na građane da odlažu smeće na mesta ko

Akcija komunalnih preduzeća: Očišćeno stepenište kod Izletničkog puta u Zemunu
Copyright Beoinfo

Stepenište koje povezuje ulice Tošin Bunar i Izletnički put, u dužini od oko 300 metara, a koje je već neki period zapušteno i prljavo, danas je očišćeno, saopšteno je iz beogradske opštine Zemun.

Na čišćenju stepeništa od otpadaka koje su ostavili nesavesni prolaznici, orezivanju šiblja, granja i drveća angažovane su ekipe javnih komunalnih preduzeća “Gradska čistoća” i “Zelenilo Beograd”.

Predsednik opštine Zemun Gavrilo Kovačević obišao je danas sa saradnicima radove, i istakao da je potrebno apelovati na građane da odlažu smeće na mesta koja su za to namenjena.

Pročitajte još: Eksponat Muzeja grada Beograda zasijao novim sjajem: Restauriran sarkofag u Zemunskom parku

Beoinfo

– Ekipe komunalnih preduzeća su tu da urade svoj deo posla, a na građanima je da vode računa o sredini u kojoj žive. U proteklom periodu naglasak smo stavili na održavanje komunalnog reda, tako da smo u saradnji sa javnim komunalnim preduzećima u različitim zemunskim naseljima organizovali akcije uklanjanja mini-deponija, čišćenja ulica, zamene dotrajalih i postavljanje novih kontejnera, a građanima su podeljene kante za odlaganje smeća i reciklažnog otpada – rekao je Kovačević.

Opština Zemun će u saradnji sa građanima u narednom periodu organizovati ekološke akcije, jer kada se zajedno radi na unapređenju životne sredine efekti su dugoročniji.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Beoinfo

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike