Simbolični znak pažnje opštine Zvezdara: Medicinari angažovani na vakcinaciji dobili voće

24.02.2021

10:30 >> 10:18

0

Ova akcija je zahvalnost medicinskim radnicima za predan i posvećen herojski rad - kazao je Vladan Jeremić

Simbolični znak pažnje opštine Zvezdara: Medicinari angažovani na vakcinaciji dobili voće
Copyright Tanjug/Dragan kujundžić

Predsednik opštine Zvezdara Vladan Jeremić i izvršni direktor JKP “Gradske pijace” Predrag Jeremić posetili su Dom zdravlja ove opštine i medicinskim radnicima koji su angažovani na vakcinaciji protiv Kovida 19 uručili jabuke, kruške, banane, sokove i vodu kako bi se na jedan simboličan način zahvalili na njihovom požrtvovanom radu.

– Ova akcija je mali znak pažnje i zahvalnost medicinskim radnicima za predan i posvećen herojski rad – kazao je Vladan Jeremić uručujući pakete pomoći direktorki Doma Zdravlja Dragani Trifunović Balanović.

Pročitajte još

Tom prilikom on je istakao da je ovo nastavak uspešne saradnje i naglasio da je Opština svoje resurse stavila na raspolaganje kako bi se vakcinacija što uspešnije odvijala.

To je pre svega Kol centar koji služi za informisanje sugrađana o vakcinaciji ali i svoja vozila kojima se na vakcinaciju prevoze teže pokretni Zvezdarci, ukazao je Jeremić.

Gradska opština Zvezdara u saradnji sa JKP “Gradske pijace” organizovala ovu akciju kako bi izrazili podršku medicinskim radnicima koji već 11 meseci ulažu nadljudske napore u borbi protiv virusa.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike