Lažni majstori delili letke za zamenu radijatora: Iz "Beogradskih elektrana" upozoravaju na prevaru

09.03.2021

09:10

0

Kako bismo sprečili dalje zloupotrebe ovog tipa, još jednom našim potrošačima skrećemo pažnju da naše mobilne ekipe na teren izlaze po prijavi reklamaci

Lažni majstori delili letke za zamenu radijatora: Iz "Beogradskih elektrana" upozoravaju na prevaru
Copyright Pixabay

Nepoznate osobe su proteklih nekoliko dana ubacivale u poštanske sandučiće letke u kojima se vlasnici stanova pozivaju da zamene radijatore zbog lošeg kvaliteta.

U JKP “Beogradske elektrane” saopštavaju da im se javilo nekoliko potrošača kako bi proverili ovu informaciju.

– Letkom, iza kojeg ne stoje “Beogradske elektrane”, naslova “Upozorenje vlasnicima stanova”, pozivaju se vlasnici da zamene radijatore zbog njihovog lošeg kvaliteta kako bi se navodno sprečila materijalna šteta, zatim da se za proceduru obrate našem preduzeću, kao i da osiguraju svoje stanove od potencijalne štete preko JKP “Infostan tehnologije” – navelo je ovo javno preduzeće.

Unsplash/erik-mclean

Oni upozoravaju građane na mogućnost prevare i lažnog predstavljanja.

– Pojavljuju se i osobe koje se potrošačima lažno predstavljaju kao radnici preduzeća i od njih iznuđuju novac za navodnu popravku kvarova na kućnim grejnim instalacijama, kao i za zamenu radijatora, ventila i slično – dodaju u “Beogradskim elektranama”.

Takođe, oni apeluju na građane da budu oprezni i da nikome ko se predstavlja kao zaposleni u “Beogradskim elektranama” ne daju novac za navodne popravke, prepravke instalacija ili ugradnju opreme.

– Kako bismo sprečili dalje zloupotrebe ovog tipa, još jednom našim potrošačima skrećemo pažnju da naše mobilne ekipe na teren izlaze po prijavi reklamacije Dispečerskom centru i da ne uzimaju novac za intervencije – zaključili su oni.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike