Ulaganja u Komunalnu miliciju: Biće primljeno 98 novih milicionera

12.03.2021

15:50

0

Zamenik gradonačelnika je podsetio da je Komunalna milicija dobila nove automobile i sistem Oko sokolovo”, te najavio da će svi dobiti tablete

Ulaganja u Komunalnu miliciju: Biće primljeno 98 novih milicionera
Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić izjavio je da je tokom ove godine primljeno 98 novih komunalnih milicionera i najavio da će biti raspisan konkurs za još 52.

On je na sednici Skupštine grada najavio da će biti kupljene nove uniforme za Komunalnu miliciju.

– To će biti uniforme najboljeg kvaliteta, bolje nego što ih imaju u MUP-u jer hoću da naša Komunalna milicija ima najbolje moguće uniforme – rekao je Vesić.

Pročitajte još

Podsetio je da je Komunalna milicija dobila nove automobile i sistem “Oko sokolovo”, te najavio da će svi dobiti tablete.

– Biće umreženi sa policijom i mnogo brže će raditi. Ako sve bude kako treba sa izmenom Zakona o buci, dobiće i merače buke i to će biti najbolje opremljena služba – rekao je Vesić.

Odbornici Skupštine grada usvojili su danas odluku o uniformi i oznakama komunalnih milicionera, o boji i načinu označavanja vozila i plovila i opremi Komunalne milicije, kao i zaključak o davanju saglasnosti na plan rada Sekretarijata za poslove Komunalne milicije za 2021. godinu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike