Slučaj misterioznih znakova pored zvona rešen: Novobeograđanin otkrio o čemu se zapravo radi

16.04.2021

09:59 >> 10:03

0

Autor: Lj. S.

Stanari Bloka 44 i 45 nedeljama unazad bili su uznemireni jer je neko iscrtanim krstićima obeležavao njihove domove

Slučaj misterioznih znakova pored zvona rešen: Novobeograđanin otkrio o čemu se zapravo radi
Facebook/Nataša Kolarević

Slučaj misterioznih znakova pored zvona kod ulaznih vrata stanova u novobeogradskim blokovima dobio je epilog, jer je jedan sugrađanin na Fejsbuk grupi “Blok 45 Info” objavio o čemu se zapravo radi.

Stanari Bloka 44 i 45 nedeljama unazad bili su uznemireni jer je neko iscrtanim krstićima obeležavao njihove domove, te se pretpostavljalo da iza svega najverovatnije stoje lopovi koji na taj način navodno tipuju stanove za pljačku.

Printscreen/Facebook/Blok 45 Info

– Samo da prijavim da je danas rešena misterija “obeleženih stanova” koja je privukla toliko pažnje u proteklih nekoliko nedelja. Nikakvo “tipovanje” za obijanje, male dece, usamljenih starica i slično nije u pitanju, pa čak ni siroti tehničari operatera kablovske TV i interneta, ništa sa zlom namerom zapravo – napisao je jedan Novobeograđanin.

Otkrio je da iza svega stoji radnike kurirske službe.

Pročitajte još

– Da čovek ne bi izgubio posao zbog naivnosti i “praktičnosti” samo ću reći da je u pitanju jedna od kurirskih službi i obeležavanje kao dokaz šefu da je isporuka pokušana, ali da niko nije bio kod kuće, jer su se ljudi žalili da isporuka nije ni pokušana. Doneo čovek pošiljku danas i sve sâm ispričao i opisao. Začudio se što nema “X” pored zvonceta, a siguran je da je ucrtao – napisao je u grupi.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi