Oglasio se "Bus Plus" posle incidenta sa kontrolorkom: U toku opsežna istraga

24.04.2021

09:18 >> 09:41

0

Autor: Jovana Vrećo

Kontrolorka koja je učestvovala u ovom incidentu neće raditi do konačnog utvrđivanja svih okolnosti koje su rezultovale ovakvim neprijatnim i neprimerenim d

Oglasio se "Bus Plus" posle incidenta sa kontrolorkom: U toku opsežna istraga
Copyright M.M./ATAImages

Nakon incidenta koji se juče dogodio na liniji 88 kod stajališta “Arhiv” na Novom Beogradu, u toku je opsežna istraga nadležnih organa, saopštili su iz “Bus Plusa”.

– Verujemo da ćemo imati više detalja o ovom neprijatnom događaju kada svi učesnici budu saslušani i kada sve činjenice budu rasvetljene. Kontrolorka koja je učestvovala u ovom incidentu neće raditi do konačnog utvrđivanja svih okolnosti koje su rezultovale ovakvim neprijatnim i neprimerenim događajem – navodi se u saopštenju ovog preduzeća.

Iz “Bus Plusa” su zamolili građane da ne ulaze u konfliktne situacije sa kontrolorima.

– Ističemo, takođe, da ćemo učiniti sve da zaštitimo naše sugrađane, ali i kolege kontrolore kako više ne bi dolazilo do sličnih dešavanja – zaključili su iz “Bus Plusa”.

Podsetimo, incident se desio na stajalištu “Arhiv” na Novom Beogradu u prepodnevnim časovima, što su za 24sedam juče potvrdili i iz “Bus Plusa”.

Pročitajte još:

Kako je objavljeno na društvenoj mreži Instagram, putnica je navodno zgazila zaposlenu “Bus Plusa”, nakon čega je došlo do napada.

– Izgurala me je iz autobusa na stanicu i tukla aparatom za očitavanje karata po glavi sedam puta, čupala kosu… Drala se na mene, a niko od ljudi ko je bio tu nije hteo da mi pomogne – navodi putnica.

Printscreen/Instagram/Pobuna Srbije

Prema njenim rečima, jednog konduktera je zamolila za pomoć, međutim, kako ona kaže, nije hteo da joj pomogne, zbog čega je pozvala policiju.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike