"Poslata ružna slika iz Beograda" - Vesić: Danas FK Crvena zvezda stiže faktura za čišćenje keja

01.07.2021

10:25 >> 16:56

0

Autor: Jovana Vrećo

Zamenik gradonačelnika je rekao da ti koju su to uradili treba da odgovaraju, jer su, između ostalog, obrukali i sebe i klub

"Poslata ružna slika iz Beograda" - Vesić: Danas FK Crvena zvezda stiže faktura za čišćenje keja
beton hala sava promenada - Copyright Foto: 24sedam/Katarina Mihajlović

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić izjavio je danas da Fudbalskom klubu Crvena zvezda danas stiže faktura za čišćenje keja nakon slavljenja titule šampiona i štete koju su naneli njeni navijači.

– FK Crvena zvezda platiće čišćenje štete nastale povodom slavlja titule šampiona, tako se radi civilizovano – rekao je Vesić i dodao je da je tražio od Zvezde da plati trošak čisćenja, što je uprava kluba i prihvatila.

Zamenik gradonačelnika dodao je da će navijači, ako su napravili štetu na javnoj imovini, to morati da plate Gradu, a za štetu nanetu na privatnoj imovini, biće krivično i prekršajno odgovorni i verovatno će ih tužiti privatno vlasnici lokala.

Vesić je naglasio da Grad nije organizovao proslavu titule i da je zbog načina na koji je ona završena poslata ružna slika iz Begrada.

Pročitajte još:

“Bilo je to divljaštvo i bezobrazluk”, rekao je Vesić, i dodao da ti koju su to uradili treba da odgovaraju, jer su, između ostalog, obrukali i sebe i klub.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike