Vesić: Očekujem da će radno vreme ugostiteljskih objekata uskoro biti produženo

25.05.2021

08:53 >> 08:54

0

Od 21. juna će početi da se organizuju koncerti, svadbe i drugi događaji

Vesić: Očekujem da će radno vreme ugostiteljskih objekata uskoro biti produženo
Copyright Profimedia

Grad Beograd će na sledećoj sednici Kriznog štaba tražiti da se produži radno vreme ugostiteljskih objekata do ponoći, možda i do jedan sat posle ponoći, izjavio je danas zamenik gradonačelnika Goran Vesić.

– Mislim da raspoloženje u Kriznom štabu za to sada postoji, imajući u vidu izjave lekara koje su u tom pravcu. S tim u vezi, mislim da ćemo doneti odluku i produžiti radno vreme – rekao je Vesić.

Gostujući na tv Pink, on je rekao da se očekuje da će od 21. juna početi da se organizuju koncerti, svadbe i drugi događaji.

Tanjug/Strahinja Aćimović

– Najavljeno je da će to biti moguće, ako pređemo 50 odsto vakcinisanih. Beograd će preći 50 odsto vakcinisanih, a nadam se da će do tada i cela Srbija uspeti da dostigne taj broj – naglasio je zamenik gradonačelnika.

Naveo je da je na Tašmajdanu za jul, avgust i septembar već zakazano 17 koncerata koji će, dodao je, biti održani u zavisnosti od toga kakva u tom trenutku bude epidemiološka situacija.

Pročitajte još:

– Pripremili smo veliki projekat ”Beograd živi” u okviru koga ćemo u okviru BELEF-a od 15. juna do 15. jula imati 46 predstava na otvorenom prostoru – ulicama, trgovima… Osim toga, u okviru Beogradskih letnjih noći biće održano 50 koncerata od 15. jula do 15. avgusta takođe na otvorenim prostorima, a pripremamo i dečji program na Trgu republike – istakao je Vesić.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike