Promocija rekreativne vožnje: U nedelju se održava manifestacija "Biciklijada"

28.05.2021

10:39

0

Organizatori pozivaju sugrađane da im se pridruže u vožnji na  biciklističkoj stazi od SRC Milan Gale Muškatirović” do Kupatila Beograd” na Adi Cigan

Promocija rekreativne vožnje: U nedelju se održava manifestacija "Biciklijada"
Copyright Beoinfo

Asocijacija „Sport za sve” Beograda, pod pokroviteljstvom Sekretarijata za sport i omladinu Grada Beograda, u nedelju, 30. maja, organizuje uz podršku Agencije za bezbednost saobraćaja Republike Srbije manifestaciju „Biciklijada”.

Iz ovog udruženja pozivaju sugrađane da im se pridruže u vožnji na  biciklističkoj stazi od SRC „Milan Gale Muškatirović” do Kupatila „Beograd” na Adi Ciganliji od 11 do 13 časova, te na taj način promovišu rekreativnu vožnju bicikala.

Uz poštovanje svih epidemioloških mera, učesnici će u manjim grupama startovati sa SRC „Milan Gale Muškatirović” od 11 časova.

Beoinfo

Na startu će svaki učesnik dobiti broj, koji će učestvovati u nagradnoj igri. Cilj će biti kod Kupatila „Beograd”, gde ove godine zbog epidemioloških mera neće biti zabavnog programa i okupljanja.

Agencija za bezbednost saobraćaja će na cilju podeliti jedan broj promo-materijala (retroreflektujući prsluci i narukvice, svetla, zvonca i slično), a očekuje se učešće oko 400 biciklista.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Beoinfo

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike