Radojičić izabran za počasnog člana Srpskog lekarskog društva

11.06.2021

15:10 >> 14:59

0

Mi, kao medicinski radnici moramo jedni drugima da dajemo podršku kad god je to moguće - rekao je on

Radojičić izabran za počasnog člana Srpskog lekarskog društva
Copyright Beoinfo

Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić izabran je danas za počasnog člana Srpskog lekarskog društva.

Radojičić, bivši direktor dejče klinike “Tiršova”, zahvalio je što je prepoznat njegov trud i u oblasti medicine i kao gradonačelnika Beograda, dodajući da mu priznanje mnogo znači i da će učiniti sve da ga opravda.

Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić, Beoinfo

– U obe oblasti dajem svoj maksimum, pokušavam da doprinesem koliko je to u mojoj moći. Ovo priznanje vidim, pre svega, kao potvrdu onoga što pokušavam da uradim kada je reč o izgradnji “Tiršove 2”, nove dečje klinike, da bi mališani imali najsavremenije uslove za lečenje – rekao je Radojičić, a saopštila Gradska uprava.

On je podsetio da postojeća zgrada Univerzitetske dečje bolnice u Tiršovoj ne može da pruži takve uslove pacijentima i lekarima, da se zato gradi nova, a da su počeli pripremni radovi.

Beoinfo

– Mi, kao medicinski radnici moramo jedni drugima da dajemo podršku kad god je to moguće i da pokazujemo solidarnost, da se oslanjamo jedni na druge, da pomažemo jedni drugima i budemo na istoj strani kada rešavamo probleme koje imamo – rekao je Radojičić.

On je dodao da je pandemija pokazala da se ponovo prepoznaje značaj lekara, koji su i dali ogroman doprinos u borbi sa virusom korona.

– Svi zajedno možemo mnoge probleme da rešimo i to se pokazalo sada kada smo uradili sve da izađemo iz pandemije i vratimo se normalnom životu – rekao je Radojičić.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike