Detalji drame na Novom Beogradu: Dečak (3) koji je nestao posle pronalaska majci rekao da ga je nepoznati čovek zvao u žbunje

26.06.2021

19:25 >> 19:35

0

Autor: M. I.

Dečak je pronađen oko 21.30 iste večeri

Detalji drame na Novom Beogradu: Dečak (3) koji je nestao posle pronalaska majci rekao da ga je nepoznati čovek zvao u žbunje
Copyright Printscreen/ Google maps

Trogodišnji dečak Antonije iz Beograda, čiji je nestanak objavljen tokom večeri 24. juna na društvenim mrežama, pronađen je u kratkom roku kod okretnice autobusa na Novom Beogradu. Ovu informaciju podelila je majka dečaka, Anita, navodeći da je dečak neposredno pre nestanka bio sa ocem, te da se izgubio na šetalištu. Kako je navela, zbog povređene očeve noge, pozvao ju je da se uključi u potragu, a ubrzo se pridružio i ceo blok.

Dečak je pronađen oko 21.30 iste večeri, oko sat i po vremena od nestanka. A ono što se u međuvremenu desilo, majka je objavila u Fejsbuk grupi “Blok 45 info”. Dečak joj je, navodi majka, ispričao o susretu sa muškarcem, begu od čudovišta i skrivanju u žbunju.

pročitajte još:

Njenu objavu prenosimo u celosti.

– Drage komšije i prijatelji, pre svega želim svima da se zahvalim na posvećenosti i ujedinjenosti da zajedno pronađemo našeg sina Antonija koji je 24. juna u 19.50 nestao na šetalištu Lazaro Kardenasa.

Antonije se sa svojim tatom vraćao kući na večeru na biciklu bez pedala i vozio je nekih 20-ak metara ispred tate. U jednom trenutku je nastala gužva na šetalištu i tata nije mogao da ga ugleda. Antonijev tata ima povređenu nogu i ne može brzo trči. Kada je potrčao ka Antoniju nije nigde mogao da ga ugleda, počeo je da ga traži i odmah me je pozvao. Ja sam izjurila i pozvala komšije da mi pomognu i u roku od pola sata do 45 min ceo blok ga je tražio, postavljena je objava i u ovoj grupi, prijavljen je nestanak policiji i komunalnoj policiji.

Oko 21.30 dobila sam informaciju da ga je pronašla žena i prijavila policiji. Antonije je pronađen kod okretnice autobusa 68 u 70om bloku. Nije nam bilo jasno kako je uspeo sam tako daleko da ode, bio je zbunjen i pomalo uplašen.

Napisaću Vam šta sam saznala od Antonija, jer smatram da ovako nešto, nažalost može još nekome da se dogodi. Antonije je rekao da se uplašio kada je uleteo među ljude i da ga je jedan čovek pozvao da mu se pridruži u žbunju. Čovek mu je rekao da je i on uplašen i ponudio mu je čokoladu. Antonije kaže da su se njih dvojica sakrili od čudovišta. Nakon čega je čovek rekao Antoniju da su se njih dvojica izgubili i da će zajedno pronaći Tonijevog tatu i uputili su se ka Savi. Antonije kaže da je čovek u jednom trenutku nestao i ostavio ga je i tada je Toni stajao sam i ugledala ga je žena koja je pozvala policiju.

Samo da naglasim da je ovo priča deteta koje ima tri godine, koja se ne može proveriti i koju sam saznala ispitujući ga više puta. Ja sam profesorka socijalnog rada, bavim se zaštitom dece i obučena sam da intervjuišem decu.

Moguće je da imamo nekoga ko vreba malu decu i važno je da obratimo pažnju i više nego inače i to kao zajednica. Mala deca ne mogu da razumeju da nepoznati mogu biti opasni, a u velikim gužvama svašta je moguće.

Nadam se da je ova naša situacija izolavan slučaj i da će tako i ostati, kao i da će naše iskustvo koristiti i drugim ljudima. Anita, Antonijeva mama – stoji u potpisu objave.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike