Kada se graditelji "zaigraju": U divljačkoj nelegalnoj gradnji prisvajaju se i - bandere

07.07.2021

07:09 >> 18:49

0

Alavim investitorima, očigledno, nije dovoljna površina placa namenjena zidanju objekata

Kada se graditelji "zaigraju": U divljačkoj nelegalnoj gradnji prisvajaju se i - bandere
Copyright Printscreen/YouTube

Nelegalne gradnje u prestonici ima na svakom koraku, ali niko ne bi mogao ni da zamisli situaciju u kojoj bandera “izvire” iz kuće. Međutim, verovali ili ne, u Beogradu ima i ovakvih primera.

Naime, nedavno su na društvenoj mreži Tviter osvanule fotografije na kojima se vidi kako su stepenice jednog ugostiteljsko-prehrambenog objekta “okružile” banderu, što sigurno nije po propisima.

– Ako je ovo u skladu sa propisima i standardima življenja u civilizovanim društvima onda daj objavite zvanično pa da i mi ostali uzmemo koliko nam treba od javne površine – samo je jedan u nizu negativnih komentara nezadovoljnih Beograđana.

Ali, ovo nije jedini primer ovakve gradnje. Još neverovatnija fotografija zabeležena je u jednoj beogradskoj opštini, gde je bandera postala sastavni deo zgrade.

Printscreen/Youtube

Mnogi koji su videli fotografiju pomislili su da se radi o foto-montaži, te da je nemoguće da je neko to u stvarnosti uradio. Međutim, ovaj objekat zaista tako izgleda.

Printscreen/Youtube

Kao što se vidi sa slike iznad, nekome očito nije bila dovoljna dodeljena parcela za zidanje zgrade, pa je rešio da malo proširi objekat ka ulici. Rezultat je katastrofičan – ulična bandera je potpuno uzidana u zgradu.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike