U Rakovici se intenzivno nastavlja asfaltiranje: Rekonstruisan krak Ulice Veljka Ramadanovića na Vidikovcu

07.07.2021

12:28

0

Radove izvodi JKP Beograd-put

U Rakovici se intenzivno nastavlja asfaltiranje: Rekonstruisan krak Ulice Veljka Ramadanovića na Vidikovcu
Copyright Beoinfo

U Rakovici se intenzivno nastavlja asfaltiranje ulica. Nakon završetka radova u Staroj Rakovici, nastavljeno je sa uređenjem ulica u Kneževcu, zatim u naselju Resnik, Petlovo brdo, kao i na Vidikovcu, saopšteno je iz ove opštine.

Asfaltiranje kraka Ulice Veljka Ramadanovića na Vidikovcu je pri kraju. Radove na inicijativu Gradske opštine Rakovica izvodi JKP “Beograd-put”, a asfaltira se krak dužine oko 100 metara.

Juče su počeli radovi u Ulici dr Aćima Medovića u Resniku, kao i radovi u delu Ulice omladinsko šetalište na Petlovom brdu (od ugla sa Ulicom Milorada Draškovića do Mrakovičke). U obe ulice počelo je skidanje starog asfalta, nakon čega će uslediti kompletna rekonstrukcija saobraćajnica koje će na kraju dobiti novi asfalt.

Pročitajte još

Nekoliko dana ranije počelo je asfaltiranje dela Ulice prvoboraca u Kneževcu. Asfaltira se trasa do ugla sa Ulicom 2. septembra, dužine oko 300 metara.

Osim Ulice prvoboraca pri kraju su radovi na asfaltiranju Kneževačke ulice sa kracima, nedavno su završeni radovi na asfaltiranju delova ulica Janković Stojana i Stevana Lukovića, dok su novi asfalt dobile i ulice Kraljice Jelene, Mile Dimić i Viševačka u Staroj Rakovici.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike