Humanitarni novogodišnji bazar na pijaci "Đeram": Deo prihoda namenjen Jasminu (3) koji boluje od cerebralne paralize

16.12.2020

13:28 >> 14:10

0

Opština Zvezdara poziva sugrađane da podrže akciju kupovinom ručno izrađenih predmeta kao što su praznične čestitke i ukrasi, magneti, nakit, kutije od

Humanitarni novogodišnji bazar na pijaci "Đeram": Deo prihoda namenjen Jasminu (3) koji boluje od cerebralne paralize
Copyright Facebook/Gradska opština Zvezdara

Nastavljajući tradiciju priređivanja novogodišnjih humanitarnih bazara, Volonterski servis opštine Zvezdara u petak 18. decembra od 10 do 14 časova na pijaci “Đeram” organizovaće prodaju predmeta nastalih na kreativnim radionicama, saopšteno je iz ove opštine.

Pored Volonterskog servisa Zvezdare, na bazaru će učestvovati i socijalni partneri, saradnici i kreativni pojedinci sa kojima Servis sarađuje –  Udruženje roditelja MNRO Zvezdara, HHU “Hleb života” i Udruženje “Dve moje zlatne ruke”.

Deo prihoda namenjen je trogodišnjem dečaku Jasminu koji živi sa nezaposlenom majkom i boluje od cerebralne paralize, epilepsije i ima niz razvojnih problema.

Po završetku Bazara, volonterke će uručiti majci kupljene namirnice, pelene, voće i slatkiše za Jasmina, kao i prikupljenu odeću i obuću.

Pročitajte još:

Opština Zvezdara poziva sugrađane da podrže akciju kupovinom ručno izrađenih predmeta kao što su novogodišnje čestitke i ukrasi, bukmarkeri, magneti, nakit, kutije od drveta, kape i novogodišnje maske.

Na Bazaru će biti dostupni i flajeri sa preporukama o psihosocijalnoj podršci u vreme korone i informacijama o programima podrške Volonterskog servisa. Građanima će za dodatne informacije o aktivnom programu rada biti dostupni volonteri.

Ovu manifestaciju će posetiti i zaposleni i predstavnici rukovodstva opštine Zvezdara, a Bazar je podržalo JP “Gradske pijace” ustupanjem na korišćenje dve tezge bez nadoknade za realizaciju ove aktivnosti.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike