Počela sezona na otvorenim bazenima SC "11. april": I na Banjicu i Tašmajdan možete, ali Košutnjak još nije spreman za kupače

01.07.2024

11:17

0

Bazeni će raditi od 8.30 do 19 časova svaki dan

Počela sezona na otvorenim bazenima SC "11. april": I na Banjicu i Tašmajdan možete, ali Košutnjak još nije spreman za kupače
Copyright Profimedia

Letnja kupališna sezona na otvorenim bazenima Sportskog centa "11 April" za građane počela je danas, a bazeni će raditi od 8.30 do 19 časova svaki dan.

Direktor sporta i rekreacija SC Novi Beograd "11. april" Miodrag Perišić rekao je za Tanjug da je sezona počela 14. juna, ali da bazeni nisu bili otvoreni za građane zbog Evropskog prvenstva u vodenim sportovima.

- Tokom leta ako  bude tropskih  večeri sa preko 30 stepeni Celzijusovih organizovaće se i noćno kupanje na velikom bazenu od 21 do 23  časa. I ove godine svi korisnici personalizovanih kartica koje su dobili mogućnost besplatnog plivanja na otvorenim bazenima od strane Grada Beograda, iste  mogu koristiti tokom letnje sezone, svakodnevno od 12.00 do 19.00 časova - rekao je Perišić i dodao da je cena ulaznica na spoljašnjim bazenima 600 dinara. 

U sportskom centru "Banjica", letnja sezona je počela 14. juna, Radno vreme bazena je svakoga dana od 10 do 19 časova. Cena dnevne karte je 600 dinara, dnevne dečije karte je 350 dinara, a dnevne porodične karte 1.200 dinara.

Nekoliko dana kasnije, 18. juna, na bazenima "Tašmajdan", počela je takođe sezona. Cena za jutarnje i dnevno plivanje na "Tašu" iznosi 600 dinara. Dnevna karta za decu je 300 dinara, dok je za noćno plivanje cena 600 dinara.

S druge strane, bazeni na Košutnjaku biće otvoreni za posetioce od 10. jula.

Pixabay/Beoinfo
 

Podsetimo, od prošle godine, svi Beograđani u mogućnosti su da dobiju najveću povlasticu - personalizovanu karticu za potpuno besplatno kupanje na otvorenim bazenima, u vremenu nakon 12 časova, svakog dana. Tako će biti i ovog leta. Svi bazeni će se otvoriti između 15. juna i 1. jula, a u okviru ponude Grada su sledeći objekti:

• Sportski centar "Tašmajdan"
• Sportski centar "Voždovac"
• Sportsko-rekreativni centar "11. april" Novi Beograd
• Sportsko-rekreativno-poslovni centar "25. maj – Milan Gale Muškatirović"
• Sportsko-kulturni centar Obrenovac
• Sportski centar "Ljubomir Ivanović Gedža" Mladenovac
• Sportsko-rekreativni centar "Kolubara" Lazarevac i
• Zavod za sport i medicinu sporta Republike Srbije.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike