Detalji fizičkog zlostavljanja na Novom Beogradu: Žena dobila krivičnu prijavu?

19.07.2021

11:23 >> 11:30

0

Policija je izašla na teren odmah po prijavi ovog nasilničkog čina

Detalji fizičkog zlostavljanja na Novom Beogradu: Žena dobila krivičnu prijavu?
Copyright Printscreen/Instagram/Moj Beograd

Nakon što je na društvenim mrežama počeo da kruži video-snimak, na kome je prikazan muškarac koji tuče ženu na Novom Beogradu, u Ulici dr Ivana Ribara, u javnosti su se pojavile nove informacija.

Kako “Blic” nezvanično saznaje, žena je nakon incidenta dobila krivičnu prijavu, muškarac prvo prekršajnu, a utvrdiće se i na koji način će se još teretiti nasilnik.

Pročitajte još

Policija je izašla na teren odmah po prijavi ovog nasilničkog čina. Kada su došli, navodno, njih dvoje su se tukli međusobno i bili su pod dejstvom alkohola.

Takođe, nezvanično, policija ih je odvela na trežnjenje od 12 sati, a žena je u policiji pravila probleme i protiv nje je podneta krivična prijava zbog ometanja službenog lica u obavljanju službene dužnosti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad)

Protiv muškarca je, navodno, podneta prekršajna prijava zbog remećenja javnog reda i mira.

Dežurni tužilac Trećeg osnovnog tužilaštva u Beogradu naložio je policiji da prikupi potrebna obaveštenja i utvrdi šta se tačno dogodilo tog dana, nakon čega će biti doneta odluka kako će se osumnjičeni muškarac teretiti – da li za nasilničko ponašanje, nasilje u porodici ili neko drugo krivično delo, navodi se.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike