Izmenjen red vožnje autobusa GSP-a zbog radova u Bulevaru kralja Aleksandra (FOTO)

18.06.2024

09:20

0

Autor: 24sedam

Radovi će trajati do 21. juna

Izmenjen red vožnje autobusa GSP-a  zbog radova u Bulevaru kralja Aleksandra (FOTO)
Copyright Tanjug/Vladimir/Šporčić

Zbog radova u Bulevaru kralja Aleksandra izmenjen je režim rada linija gradskog prevoza, saopštio je Sekretarijat za javni prevoz.

Tokom izvođenja radova na redovnom održavanju u ulici Bulevar kralja Aleksandra, na delu od zone raskrsnice sa ulicom Resavska do zone raskrsnice sa ulicom Takovska od sinoć od 22. časa do 21. juna do 4. časa doći će do promena u radu linija javnog prevoza, saopšteno je iz Sekretarijata za javni prevoz.

Tokom izvođenja radova biće zauzeta desna kolovozna traka (u smeru ka ulici Takovska), pri čemu će se linija 24, u smeru ka Dorćolu kretati ulicama Njegoševa, Beogradska, Kralja Milana, Kolarčeva, Trg republike i dalje redovnom trasom.

Linije 26, 26N i 301N će se u smeru ka Dorćolu kretati ulicama Bulevar kralja Aleksandra, Starine Novaka, 27. marta, Majora Ilića, Ilije Garašanina, Takovska, Trg Nikole Pašića i dalje redovnom trasom.

Vozila sa linija 27 i 202N će se u smeru ka Trgu republike kretati ulicama Ruzveltova, Kraljice Marije, 27. marta, Majora Ilića, Ilije Garašanina, Takovska, Trg Nikole Pašića i dalje redovnom trasom.

U smeru ka Bežanijskoj kosi vozila sa linije 74 kretaće se ulicama Bulevar kralja Aleksandra, Beogradska, trg Slavija, Nemanjina, Kneza Miloša i dalje redovnom trasom.

Linija EKO 1 će se u smeru ka Novom Beogradu kretati ulicama Bulevar kralja Aleksandra, Ruzveltova, Kraljice Marije, 27. marta, Majora Ilića, Ilije Garašanina, Svetogorska, Makedonska, Dečanska, Terazijski tunel i dalje redovnom trasom, navodi se u saopštenju.

 

Bonus video


Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike