Drive-in bioskop ponovo u Beogradu: Besplatna projekcija jednog od velikih holivudskih hitova na Adi Ciganliji

10.05.2024

15:53

0

Zgrabite svoju priliku i pridružite se mnogim zaljubljenicima u film i automobilizam

Drive-in bioskop ponovo u Beogradu: Besplatna projekcija jednog od velikih holivudskih hitova na Adi Ciganliji
Copyright Continental

Beograd ponovo dobija drive-in bioskop! Ljubitelji filma u našoj prestonici imaće priliku da iz udobnosti svog četvorotočkaša gledaju projekciju svetskog hita na velikom platnu, jer će u petak, 17. maja od 20 časova na Adi Ciganliji biti organizovano gledanje filmske priče "Race for Glory: Audi vs. Lancia". Sve to pod vedrim nebom i nadomak reke, uz spektakularan i nesvakidašnji ambijent.

Eksluzivnu priliku da prisustvuju ovoj projekciji imaće ograničen broj dobitnika besplatnih ulaznica, koje mogu da se obezbede preko online platforme u svega par klikova. Jedna karta važi za jedan automobil, sa najviše četiri osobe, pa je ovaj događaj ujedno i idealna prilika za porodični izlet, romantične sastanke ili jednostavno opuštanje sa prijateljima.

Uz podršku jednog od vodećih proizvođača pneumatika Continental, ovaj bioskop donosi potpuno novi doživljaj gledanja bioskopskih ostvarenja na otvorenom. Ambijent će učiniti da se doživi svaki trenutak ovog uzbuđenja na velikom platnu iz udobnosti sopstvenog automobila, uz uživanje u vrhunskoj produkciji.

Prvi drive-in bioskop otvoren je u SAD davne 1933. godine sa željom da se stvori unikatno i nesvakidašnje iskustvo za sve obožavatelje filma, ulazeći u istoriju kao zanimljiv deo svetske filmske i kulturne baštine. Postaju simbol američke kulture pedesetih i šezdesetih godina prošlog veka i sada ponovno stiču popularnost širom sveta, a ove godine njihovu autentičnost možete da doživite upravo u Beogradu.

Zgrabite svoju priliku i pridružite se mnogim zaljubljenicima u film i automobilizam!

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Promo

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike