Tomić Ilić: Kompletna opozicija učestvovala u prodaji bioskopa Voždovac, a danas se prvi čuju!

22.04.2024

09:56

0

Tomić Ilić: Kompletna opozicija učestvovala u prodaji bioskopa Voždovac, a danas se prvi čuju!
Copyright Printscreen/Google Maps/Novo jutro

Predsednica Gradske opštine Voždovac Ivana Tomić Ilić reagovala je povodom zlonamernog teksta o lošem stanju bioskopa Voždovac objavljenog u jednom od tajkunskih medija.

Printscreen/Google Maps
 

 

Saopštenje prenosimo u celosti: 

"Povodom zlonamernog teksta o lošem stanju bioskopa Voždovac objavljenog u jednom od tajkunskih medija čija je ureðivačka politika samo napadati vlast, Srpsku naprednu stranku i predsednika Srbije Aleksandra Vučića,dužnost mi je i obaveza kao predsednici GO Voždovac da javnosti i graðanima saopštim istinu u vezi sa bioskopom Voždovac,a ona je sledeća:

Bioskop Voždovac koji je zaista u lošem stanju, napušten i zapušten dospeo je u takvo stanje nakon što ga je tadašnja vlast demokratske stranke i DSS-a 2008. godine prodala firmi koja je u vlasništvu jednog Hrvatskog tajkuna, a na čijem je platnom spisku tada bilo pola Vlade i tadašnjih funkcionera vlasti, a sada istaknutih opozicionih lidera kojima su usta puna poštenja.

Dragi graðani, "prepošteni" predstavnici takozvane demokratske vlasti 2008. godine i još pošteniji njihovi "nezavisni" sudovi čak su i presudom potvrdili da parcela na kojoj se nalazi bioskop Voždovac u celosti pripada hrvatskoj firmi. Tačnije,vlasnik bioskopa Vozdovac je Brovona DOO, ciji je vlasnik 100% Real Estate DOO Novi BGD koji je u vlasništvu Fortenove grupa iz Hrvatske. U vreme sprovodjenja ove sramne privatizacije na čelu Agencije za privatizaciju bila je Vesna Džinić, kadar Demokratske stranke, dok je ministar privrede bio Predrag Bubalo iz DSS-a.

Eto, tako je sprovedena još jedna u nizu demokratskih pljački gradjana Beograda i Srbjje, da bi danas ti isti koji su oteli i prodali Hrvatima kulutrno dobro Voždovca vikali preko svojih glasila: "Drž' te lopova".

Iz ovog primera je jasno zašto više od 10 godina Djilas i njegova lopovska ekipa nisu na vlasti i takodje zašto ne biraju sredstva da se opet dokopaju državne kase.

Ja sam sigurna da se upravo zbog više od 500 uništenib i rasprodatih preduzeća, zbog otimanja bioskopa i pretvaranja dečijih odmarališta u kuće za rijaliti programe, ove štetočine nikada više neće naći u situaciji da čerupaju i rasprodaju imovinu graðana Beograda i Srbije", istakla je Tomić Ilić.

 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Informer

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike