Divlje svinje šetaju Knez Mihailovom i Dedinjem! "Zna da je post pa se zeza"

07.04.2024

22:47

0

Fotografije i video-snimci ovih neobičnih susreta brzo su se proširili društvenim mrežama

Divlje svinje šetaju Knez Mihailovom i Dedinjem! "Zna da je post pa se zeza"
Ilustracija - Copyright Profimedia

Danas su se u Beogradu dogodili neobični prizori koji su izazvali šok i zabrinutost među građanima. Divlje svinje su primećene kako šetaju Knez Mihailovom ulicom i po elitnom naselju Dedinje.

Iznenađeni prolaznici su zabeležili ovaj neobičan prizor fotografijama, dok su se mnogi zapitali kako su divlje životinje dospele u centralne delove grada.

 

 

Fotografije i video-snimci ovih neobičnih susreta brzo su se proširili društvenim mrežama, izazivajući raspravu i zabrinutost među Beograđanima.

 

 

"Zna da je post pa se zeza", "Dedinje je nekada bilo lovište, tako da je u prirodnom staništu", "Došla u posetu rođacima sa sela", bili su samo neki od komentara.

Kako se navodi, životinje su šetale ulicom, ali nisu bile agresivne.

Prirodni habitat divljih svinja obično obuhvata šumske i brdovite predele, a mogu se naći na različitim kontinentima širom sveta.

Divlje svinje su veoma prilagodljive životinje koje se hrane raznovrsnom hranom, uključujući biljke, plodove, korenje, insekte i manje životinje. Imaju snažne čeljusti i oštre kandže koje koriste za kopanje zemlje u potrazi za hranom.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike