Novi detalji o ostavljenom dečaku u autobusu: Mališan (2) sam sedeo na sedištu, nema povrede, vozač alarmirao nadležne

28.07.2021

17:16 >> 17:25

0

Autor: M.Vu

Vozač autobusa na liniji 35 juče je na okrentici kod beogradskog groblja Lešće pronašao napušteno dvogodišnje dete

Novi detalji o ostavljenom dečaku u autobusu: Mališan (2) sam sedeo na sedištu, nema povrede, vozač alarmirao nadležne
Foto: 24sedam/Katarina Mihajlović

Vozač autobusa na liniji 35 juče je na okretnici kod beogradskog groblja Lešće pronašao napušteno dvogodišnje dete u autobusu!

Kako se saznaje, vozač je, kada su putnici na okretnici izašli iz vozila krenuo u pregled autobusa, što je uobičajena procedura, i zatekao dvogodišnjeg dečaka na sedištu.

– Dete je sedelo samo na sedištu. Ono je bilo malo i nije se videlo od drugih sedišta, te vozač nije mogao da ga vidi preko retrovizora. On je odmah pritisnuo alarm za hitne slučajeve, pozvao policiju i Hitnu pomoć – kažu iz GSP, piše “Kurir”.

– Vozač uopšte nema predstavu kada je i kako dete bez pratnje ušlo, primetio ga je tek u obilasku autobusa – rekli su i dodali da njihovom radniku koji je sačekao policiju i lekare nije bilo svejedno zbog ovako neverovatnog otkrića.

Prema nezvaničnim informacijama, juče popodne se nisu pojavili roditelji nađenog deteta.

– Mališana su pregledali lekari Hitne pomoći i na svu sreću on nema nikakve povrede, a policija traga za roditeljima i utvrđuje kako se dete samo našlo u autobusu. Brigu o detetu preuzeće Centar za socijalni rad – rekao je izvor.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi