Novi dan bez Anđelinih tragova: "Sin te zove, bojim se, ali odbacujem crne misli"

01.08.2021

10:23 >> 11:13

0

Autor: A.S.

Ukoliko je vidite ili imate nekih saznanja o njoj, javite najbližoj policijskoj stanici ili majci na broj telefona 061/1368 911 ili 063/809-346

Novi dan bez Anđelinih tragova: "Sin te zove, bojim se, ali odbacujem crne misli"
Copyright Printscreen/Instagram/Moj Beograd

Anđela Bežanović (28) iz Borče, majka maloletnog deteta, nestala je 26. jula ujutru. Njena majka se oglasila jutros na Fejsbuku i još jednom zamolila ćerku, ukoliko čita njenu poruku, da joj se javi.

– Šesto jutro od Anđelinog nestanka. Zvala sam prvo njen broj. I dalje je nedostupna. Zvala sam policiju da pitam imaju li neki novi trag, niko se još ne javlja. Noć je bila preduga. Možda joj je bilo teško, negde u toj noći, možda… A ja nisam mogla da joj pomognem, jer ne znam gde je. Molim se za nju. Za moju Anđelu – napisala je njena majka.

Šesto jutro od Anđelinog nestanka.Zvala sam prvo njen broj. I dalje je nedostopuna.Zvala sam policiju da pitam imaju…

Posted by Vesna Sara Tasic on Субота, 31. јул 2021.

Pročitajte još:

Ona je zamolila sve ljude da Anđeli, ako je sretnu, kažu da jedino želi da čuje da je dobro.

– Ako pročitaš ovo, Anđela, znaj da te i sestra i ja volimo, čekamo. Nikada ne sumnjaj u to. Ti si deo mene. Znaš i sama, i ti si majka. Tvoj sin te zove. Bojim se, ali, odbacujem crne misli. Odbijam da plačem. Jer ti si živa, javićeš se, pojaviti, zar ne, Anđela?

Podsetimo, Anđela je visoka 165 cm, ima oko 54 kilograma, belog je tena. Ima svetlo smeđu kosa, tamno braon oči, na sebi je imala plavi šorts, majicu i papuče.

Ponela je samo mali ženski ranac boje kajsije. 26. jula kada je izašla iz stana u ulici 1. maja u beogradskom naselju Borča.

Pročitajte još:

Ukoliko je vidite ili imate nekih saznanja o njoj, javite najbližoj policijskoj stanici ili majci na broj telefona 061/1368 911 ili 063/809-346 – navedeno je u objavi na Fejsbuku.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike